KAKVO IZNENAĐENJE: Ovako je bivši fudbaler Zvezde obradovao Aleksu Avramovića (FOTO)

Novosti online

19. 10. 2023. u 18:06

FUDBALSKA reprezentacija Srbije završila je pretposlednji ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija nalaze se na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo 2024. godine.

КАКВО ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Овако је бивши фудбалер Звезде обрадовао Алексу Аврамовића (ФОТО)

ABA liga/Dragana Stjepanović

Usledio je povratak klupskim obavezama, a na društvenim mrežama kruži slika koja pokazuje veliko prijateljstvo između nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i košarkaša Partizana.

S obzirom na to da su crno-beli otputovali u Grčku, gde će igrati protiv Olimpijakosa, imali su priliku da se sretnu sa nekim od fudbalera istoimenog kluba koji su bili akteri utakmice u Beogradu. Tako su se sreli sa reprezentativcem Crne Gore Stevanom Jovetićem, ali i fudbalerom "orlova" Filipom Mladenovićem.

Mladenović je inače i bivši fudbaler Crvene zvezde, a dresom reprezentacije Srbije iznenadio je i jednog košarkaša Partizana Aleksu Avramovića, sugrađanina iz Čačka.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis