BAJERN PONOVO ''OTIMA'' SITIJU: Engleski reprezentativac potpisuje za šampiona Nemačke

Novosti online

14. 07. 2023. u 13:09

Fudbaler Mančester sitija i engleski reprezentativac Kajl Voker postigao je usmeni dogovor sa Bajernom, prenosi Skaj Nemačka.

БАЈЕРН ПОНОВО ОТИМА СИТИЈУ: Енглески репрезентативац потписује за шампиона Немачке

FOTO: Tanjug/AP

Britanski i nemački mediji navode da bi predstavnici dva kluba u narednih nekoliko dana trebalo da dogovore visinu obeštećenja.

Voker (33) ima ugovor sa Mančester sitijem do 30. juna naredne godine. Engleski fudbaler i jedan od najboljih desnih bekova na svetu je prihvatio ponudu Bajerna da potpiše ugovor sa šampionom Bundeslige do juna 2025. godine uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

Voker je član Mančester sitija od 2017. godine, a pre toga je igrao za Aston Vilu, Kvins Park Rendžers, Šefild junajted, Totenhem i Northempton. On je prošle sezone odigrao 39 utakmica za Mančester siti u svim takmičenjima, a sa "građanima" je ukupno osvojio 14 trofeja.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 76 mečeva.

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)