KAPITEN SE OPROSTIO OD PARTIZANA: Ostaje žal za titulom

Tanjug

08. 06. 2023. u 12:08

Dosadašnji kapiten Partizana Slobodan Urošević rekao je danas da je ponosan što je bio kapiten tog fudbalskog kluba, ali da nije ostvario san osvajanja šampionske titule i da to ostavlja u amanet novim generacijama.

КАПИТЕН СЕ ОПРОСТИО ОД ПАРТИЗАНА: Остаје жал за титулом

FOTO: M. Vukadinović

Urošević se saopštenjem, koje je počeo i završio rečima: "Partizan zauvek" oprostio od Partizana. Pojedini mediji preneli su da će preći u kiparski Aris.

"Ponosan sam što sam nosio kapitensku traku. Nisam ostvario san, da dignem pehar šampiona, ali u amanet to ostavljam novim generacijama i igračima koji ostaju. O tome koliko boli svaka izgubljena utakmica, koliko boli tabela na kojoj smo, jer ne pokazuje pravu sliku stvarnosti, to svakom svojom porom znamo mi koji smo svakog vikenda izlazili na teren", naveo je Urošević.

Partizan je sezonu u Super ligi završio na četvrtom mestu na tabeli, što je jedna od najslabijih sezona kluba u poslednjih nekoliko decenija.

"Ali pred ovim momcima je nova sezona, nova borba, nova želja i motiv. Podržite ih, pogurajte ih, jer oni sa vama žive za sveti grb. Nije uvek lako, ali je lepo navijati za Partizan", rekao je Urošević.

On je rekao da su svi sa kojima je proveo vreme u klubu, svaka radost i tuga zauvek urezani u njegovom srcu i zahvalio je svima u Partizanu i Teleoptiku koji su brinuli o ekipi.

"Gde god nas put naveo, za koji klub u životu zaigrali, ljubav koju imamo prema crno-beloj boji, strast i navijači koji nas bodre su nešto što je nezamenjivo", naveo je Urošević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri