KLINCI ŽELE NA ZVEZDINU ŽURKU: Fenomenalna akcija Crvene zvezde za kraj sezone

Novosti online

26. 05. 2023. u 17:14

Slavljenička atmosfera vlada u Crvenoj zvezdi. Svi žele da dođu na proslavu duple krune u nedelju u Beograd, tako da je klub obavestio sve školice fudbala da je zbog velikog interesovanja rok za prijavu dolaska na proslavu 34. titule produžen do subote, 27. maja, do 15 časova.

КЛИНЦИ ЖЕЛЕ НА ЗВЕЗДИНУ ЖУРКУ: Феноменална акција Црвене звезде за крај сезоне

M. Vukadinović

Crveno-beli su jučerašnjom pobedom nad ekipom Čukaričkog stigli do istorijske treće uzastopne duple krune. Razloga za slavlje u nedelju od 19 časova je mnogo, a s obzirom na veliki odziv školica fudbala do ovog trenutka, klub je odlučio da rok produži do subote, 27. maja, u 15 časova, kako bi se svima izašlo u susret.

Svim školama koje su zainteresovane i u prilici da organizuju dolazak dece, ukoliko je potrebno, Zvezda će sa zadovoljstvom pokriti finansijske troškove prevoza.

Klub je naglasio da je neophdono poslati sve podatke na e-mail adresu: marketing@crvenazvezdafk.com uz neophodne podatke: naziv škole, kontakt osoba i broj telefona, broj dece, registarska oznaka vozila, faktura i putni nalog u prilogu mejla.

Ostale informacije vezane za papriologiju nalaze se na zvaničnom sajtu kluba.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)