NE NAZIRE SE KRAJ "SLUČAJU POBGA" Crna magija na "Parku prinčeva"

G. ČVOROVIĆ

24. 09. 2022. u 09:41

NOVOM serijom poruka i video-snimaka preko društvenih mreža, Matijas Pogba, iako se trenutno nalazi u pritvoru, izneo je dodatne optužbe na račun svoga brata Pola, fudbalera Juvenstusa.

НЕ НАЗИРЕ СЕ КРАЈ СЛУЧАЈУ ПОБГА Црна магија на Парку принчева

EPA/EFE

Od stalnog dopisnika "Novosti" iz Pariza

Ponovio je da je njegov brat "u više navrata bacao čini na svoje fudbalske kolege, uključujući i Kilijana Mbapea, bilo iz ljubomore, ili da bi dobio meč".

To se, navodno, dogodilo na meču između PSŽ i Mančester junajteda 6. marta 2019. koji je završen rezultatom 1:3, a Kilijan je u tom meču "bio samo svoja senka, i to protiv rezervnog tima".

S druge strane, Pol Pogba je, ističe njegov brat, sve činio da se u javnosti približi Mbapeu i bude njegov prijatelj.

- To je išlo toliko daleko, da je Kilijan zamalo uslovio produžetak ugovora Polovim dolaskom u PSŽ, dok mu je Pol iza leđa bacao čini sabotirajući mu mečeve - nastavio je Matijas.

Istakao je da se Pol naročito zainteresovao za bacanje čini u vreme Mundijala u Rusiji 2018, kada je angažovao vrača da bi osigurao pobedu francuske reprezentacije. Reč je, kako kaže, o vraču koji se zove Ibrahim i ima nadimak Veliki, iz Roasija u Francuskoj.

Svog brata poznatog fudbalera optužio je i da se okružio kriminalcima i delinkventima, sve dok "nije izdao te ljude i pobegao bez najave".

- Prepustio nas je sudbini, našu majku i mene, ostavljajući svoju porodicu i najbliže kao cilj tim banditima - rekao je Matijas i dodao da je već potekla krv, jer su oni koji prete celoj familiji ranili jednu od bliskih osoba u ruku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna