MIJAILOVIĆ ZVANIČNO U ZVEZDI: Hvala Čukaričkom, izašao mi je u susret na kraju prelaznog roka

Novosti online

15. 09. 2022. u 16:56

U TOKU jučerašnjeg dana se pojavila informacija da će fudbaler Čukaričkog Srđan Mijalović pojačati Crvenu zvezdu. Sada je to i zvaničo, pa se momak iz Požege vraća na "Marakanu".

МИЈАИЛОВИЋ ЗВАНИЧНО У ЗВЕЗДИ: Хвала Чукаричком, изашао ми је у сусрет на крају прелазног рока

FOTO: M. Vukadinović

Ovu informaciju potvrdio je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević koji je se zahvalio vezisti na svemu što je uradio za klub sa Banovog brda.

- Mijailović je momak za primer, zahvalni smo mu na svemu što je pružio za Čukarički u proteklom periodu. Izašli smo mu u susret, momak je veliki zvezdaš, vratio se u svoju kuću i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere - rekao je Matijašević.

Mijailović je u Čukarički stigao oktobra 2020. godine. U međuvremenu postao je jedan od oslonaca tima, odigrao je 67 mečeva za "brđane", postigao je i dva gola. Sada je došao trenutak da se vrati među crveno-bele čiji dres je nosio od 2010. do 2013. godine.

- Odluka da se vratim u srpski fudbal i da dođem u Čukarički je bila najbolja moguća u tom trenutku. Nisam pogrešio, došao sam u sjajno organizovan klub, ostvarili smo dobre rezultate, proveo sam dve prelepe godine na Banovom brdu. Zavoleo sam sve ljude u klubu, želeo bih da im se zahvalim na svemu i nadam se da će Čukarički ostvariti svoje ciljeve u ovoj sezoni. Veliko hvala i upravi kluba, koja mi je izašla u susret na kraju prelaznog roka - istakao je Mijailović.

Podsetimo, popularni Mićko neće imati pravo nastupa u Ligi Evrope, pošto je rok za registraciju igrača za to takmičenje isteklo.

BONUS VIDEO: Milojević: Postali smo tim

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)