"PRIČAMO ON I JA SVAKI DAN!" Dejan Stanković o najvećem "problemu" u Zvezdi

Novosti online

06. 05. 2022. u 19:34

FUDBALERI Crvene zvezde sutra od 17 časova na stadionu „Rajko Mitić“ dočekaće niški Radnički u okviru petog kola plej-ofa Super lige Srbije. Šef stručnog štaba beogradskih crveno-belima obratio se medijima uoči još jednog susreta, koji će kao i svaki do kraja šampionata igrati pod imperativom pobede.

ПРИЧАМО ОН И ЈА СВАКИ ДАН! Дејан Станковић о највећем проблему у Звезди

FOTO: FK Crvena zvezda

Na pitanje da prokomentariše igre i fudbalski stil sledećeg rivala crveno-belih strateg Crvene  zvezde je izjavio sledeće:

- Kada neka ekipa dolazi na Marakanu bez takmičarskog motiva, može da bude izuzetno opasna, a sigurno da će takav sutra biti i Radnički. Pričali smo dosta o te dve utakmice koje smo već odigrali sa njima ovde na Marakani, gde jesmo imali dominaciju i gde jesmo mnogo puta šutnuli u okvir gola, ali nismo realizovali te šanse. Možda nam se malo vratilo u Nišu, ali sutra nas čeka jedna takmičarska i teška utakmica. Očekujem dobar i jak defanzivni blok, njihove tranzicije, kontre i polukontre. Moramo biti spremni i skoncentrisani svih 90 minuta.

Fudbalska javnost upućuje sve više kritika na račun pojačalja iz zimskog prelaznog roka Ohija. Strateg tima iz Ljutice Bogdana stao je u odbranu igrača i istakao sve kvalitete koje pomenuti Ohi poseduje.

- Pričamo svaki dan. Uglavnom, kada je to stranac, gledaš da priđeš drugačije. Da vidiš da li se on adaptirao na sve što ga okružuje ovde kod nas. Ohi je jedan inteligentan momak i pravi profesionalac. Nema nikakvih spoljnih problema. Jednostavno je takav momenat. Verujem da će on izaći iz toga, i da ćešto pre postići pogodak koji će mu vratiti samopouzdanje. Pavkov je to uradio u Novom Sadu. Dao je jedan bitan gol za ekipu, bitan gol za nas, a pogotovo za njega. Žao mi je što će ovu utakmicu preskočiti zbog žutih kartona, ali mi verujemo u sve igrače. Možda nekada špic ne postigne gol, ali odradi dosta „prljavog“ posla, da naši ofanzivni vezni poput Kataija i Bena mogu da se upišu u strelce. Tako da, imamo jedan sklop napadača koji podeli odgovornost i obaveze. Siguran sam da će Ohi postići gol.

Treneri retko pričaju o sopstvenim igračima u superlativu i izdvajaju pojedince iz svog tima. Popularni "mister" nije mogao da ostane nem na igre momka koji svaki dodir sa loptom pretvara u "zlato".

- Katai je neko na koga uvek možeš da se osloniš i neko ko je iz svog prvog mandata promenio dosta svoj mentalitet i svoj način igre. Dosta je efikasan, direktan i konkretan. Radi za ekipu i tokom celih 90 minuta nema pauze. Uvek je dostupan i uvek je na pravom mestu u pravo vreme. Po mom mišljenju, kada bi zaokružili celu sliku da je ispred svih dosta i da zaslužuje „MVP“ titulu u celoj ligi, zaključio je Stanković.


Bonus video: Vatreni večiti derbi - "delije" i "grobari" koristili pirotehniku kao retko kad
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere