BetOle Deda Mraz stiže i donosi gomilu SPINOVA – najbolji novogodišnji poklon

Promo

29. 12. 2021. u 12:00

SAMO nekoliko dana nas deli od ulaska u novu godinu, a u susret praznicima BetOle je rešio da se ozbiljno otvori. Sve njihove verne igrače očekuju sjajni pokloni.

БетОле Деда Мраз стиже и доноси гомилу СПИНОВА – најбољи новогодишњи поклон

FOTO: Promo

Postani i ti BetOleovac do kraja 2021. godine, odigraj tikete ili spinove na njihovom sajtu, a onda te već početkom januara očekuje najbolji poklon za Novu godinu.

Najbolji novogodišnji pokloni na betole.com

BetOle kladionica iznova potvrđuje da za njih igrači nisu samo brojke i statistika. Svaki igrač je vredan pažnje i pridaje mu se poseban značaj.

Zato su odlučili da jednog od vas, koji je tokom 2021. godine redovno igrao u BetOleu, nagrade vrednim poklonom - Iphone telefonom. U moru lojalnih i vernih BetOleovaca, nije bilo lako odabrati, ali ovaj put izbor je pao na Miloša iz Beograda, kome su nedavno uručili ovaj poklon.

Međutim, to ne znači da su zaboravili na svoje ostale igrače! Naprotiv!

BetOle je odlučio da za Novu godinu SVAKOME ko je tokom ove godine proigrao bar 1000 rsd na njihovom sajtu, POKLONI PO 50 BESPLATNIH SPINOVA.

Uz to, samo ćemo ti reći da su u BetOle kazinu SVE SLOT IGRE JACKPOT IGRE. To znači da vrlo lako može da ti se posreći Gold Jackpot koji vredi čak 250.000 dinara.

Pokloni za Novu godinu u BetOle-u stižu 3. JANUARA

Ukoliko do sada niste igrali na sajtu betole.com, imate priliku do 31. decembra da okušate svoju sreću, bilo da ste ljubitelj sportskog klađenja ili kazina.

Već 3. januara SVIMA koji su igrali na BetOleu tokom 2021. godine biće DODELjENI OBEĆANI NOVOGODIŠNjI POKLONI - 50 BESPLATNIH SPINOVA.

Svoje spinove možete iskoristiti tog dana - 3. januara (od 00.01h do 23.59h).

Najbolje NOVOGODIŠNjE PROMOCIJE NA BETOLE-U

Veliki praznični turnir počinje 31. decembra 2021, a završava se 9. januara 2022. godine. Ukupni nagradni fond ovog turnira biće 250.000 dinara.

Upusti se i ti u spektakularnu novogodišnju avanturu u BetOle kazinu i konkuriši za neku od vrednih nagrada.

Postani i ti deo BetOle ekipe SADA!

REGISTRUJ SE sada i postani deo najbolje kladioničarske ekipe u zemlji. Već pri uplati prvog depozita očekuje te bonus dobrodošlice koji iznosi 100% od vrednosti prvog depozita, a može biti do 10.000 rsd.

Tu su i brojne druge promocije – Win Boost, Cash Back, Bonus Tip, Bet Builder, bonus na broj parova... ali i dnevni kazino turniri sa nagradnim fondom od 50.000 rsd, kao i vikend turniri čiji je fond 100.000 dinara.

Priključi se i uživaj!

IGRAŠ DA DOBIJEŠ!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest