DUŠAN VLAHOVIĆ, NEPRISTOJNA PONUDA: Šestostruki prvak Evrope u neverici

Novosti online

17. 12. 2021. u 14:11

DUŠAN Vlahović piše istoriju i ne namerava da stane. Srbin je prava napast za protivničke golmane i odbrane i ko želi da uzme napadača Fiorentine moraće debelo da plati.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ, НЕПРИСТОЈНА ПОНУДА: Шестоструки првак Европе у неверици

FOTO: AP/Tanjug

Poslednje vesti iz Italije stižu, tačnije "Kalčomarket" piše da je Njukasl spreman da izdvoji čak 100 miliona evra za Vlahovića.

Njukasl je pre nekoliko meseci preuzeo milijarderski fond iz Saudijske Arabije koji planira da u januaru dovede nekoliko pojačanja kako bi klub izborio opstanak u Premijer ligi, a potom napao titulu.

Prva želja je navodno srpski napadač koji je ove sezone postigao 15 golova u 17 utakmica u Seriji A, a tokom 2021. čak 32 gola.

Dušan nije rad da obuče dres "svraka", ali ponuda je stvarno nepristojna, o čemu piše i nemački "Bild", koji u današnjem broju ističe da i Bajern iz Minhena želi Vlahovića, ali da ne može da se trka sa bogatim klubovima sa Ostrva.

Foto: AP

Dušan Vlahović

Nemci se pozivaju na "RAI Sport" i informaciju Filipa Grasija, koji je objavio da je u Firencu stigla ponuda od 100 miliona evra za Vlahovića od Njukasla. Međutim, Bajern igra na kartu Lige šampiona.

Šestostruki osvajač Evrope se nada da bi kod Srbina preovladao sportski motiv, a ne novčani.

Uz to "Bild" konstatuje da Bajern nema toliko novca da plati Vlahoviću i da će iz prikrajka čekati na odluku Fiorentine i Srbina. Ni Juventus ne sedi skrštenih ruku, a podugačak je spisak klubova koji bi napadača "viole".

Situacija se komplikuje oko Dušana Vlahovića, prve želje svih želja velikih klubova je na životnoj raskrsnici, a gde će se uputiti pitanje je i da li sam igrač zna.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest