NIŠLIJE NAŠLE ZAMENU ZA KOKOVIĆA: Batak ponovo na klupi Radničkog

Novosti online

22. 09. 2021. u 12:06

MLADI stručnjak Radomir Koković (37) je posle samo dve utakmice na klupi niškog Radničkog sporazumno raskinuo ugovor, a Real sa Nišave je već našao njegovu zamenu. Novi šef stručnog štaba ekipe sa Čaira je Radoslav Batak.

НИШЛИЈЕ НАШЛЕ ЗАМЕНУ ЗА КОКОВИЋА: Батак поново на клупи Радничког

Foto: M. Vukadinović

Batak je već vodio Radnički, tokom prolećnog dela sezone 2019/20, kada je na klupi smenio Milorada Kosanovića.

On će inače biti četvrti trener u ovoj kalendarskoj godini, peti ako Aleksandra Stankovića računamo dva puta. Na početku prolećnog dela sezone ekipu je vodio Vladimir Gaćinović, koji je došao sredinom prethodne jeseni, a po njegovom odlasku angažovan je Aleksandar Stanković, njega je posle završetka sezone 2020/21. i između dve sezone zamenio Nenad Lalatović.

Po odlasku Lalatovića u Saudijsku Arabiju tim sa Čaira opet je preuzeo Aleksandar Stanković, da bi posle rastanka sa klubom krajem avgusta, u Niš 1. septembra stigao Radomir Koković.

Vršilac dužnosti predsednika niškog kluba Dragan Marković Markoni rekao je za Žurnal da je ugovor Radničkog i Kokovića sporazumno raskinut, a da će Batak ekipu preuzeti odmah i voditi je već na sledećem meču u Lazarevcu, protiv Kolubare narednog vikenda.

O razlozima nove promene trenera na Čairu nije se uopšte govorilo, ali se pretpostavlja da bi osnovni mogao da bude neuspeh u Novom Pazaru, odnosno poraz Radničkog od istoimenog kluba u gradu na Jošanici.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!