SAGA KEJN DOBILA SVOJ EPILOG: Engleski napadač doneo odluku o nastavku karijere

Novosti online

25. 08. 2021. u 14:15

DOSTA se pričalo o tome da će Hari Kejn nastaviti karijeru u Mančester sitiju. Kapiten engleske reprezentacije je propuštao i treninge Totenhema, ali na kraju je ipak doneo odluku da ostane u timu Nuna Espirita Santa.

САГА КЕЈН ДОБИЛА СВОЈ ЕПИЛОГ: Енглески нападач донео одлуку о наставку каријере

FOTO: AP/Tanjug

Sjajni napadač je potvrdio da neće napustiti Sparse, već će učiniti sve da on i saigrači ostvare uspehe u novoj sezoni.

Nema sumnje da je ovo odlična vest za portuglaskog stručnjaka i sve navijače kluba iz prestonice Engleske, pošto je Kejn jedan od najboljih napadača na svetu. On je prošle sezone u Premijer ligi imao učinak od 23 gola i 14 asistencija na 35 utakmica.

- Bilo je neverovatno doživeti dobrodošlicu navijača Sparsa u nedelju i pročitati vaše poruke podrške poslednjih nekoliko nedelja. Ostaću u Totenhemu ovog leta i biću 100 odsto fokusiran na to da pomognem timu da ostvari uspeh - rekao je Kejn.

Mančester siti je imao veliku želju da ga angažuje. "Građani" su navodno poslali zvaničnu ponudu od 120 miliona evra, ali u Londonu su to glatko odbili.

Totenhem je dobro počeo novu sezonu, posle uvodna dva kola ima šest bodova. "Pevci" su savladali Mančester siti i Vulverhempton sa po 1:0, a Kejn je odigrao protiv "vukova" 19 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024