SONJA VASIĆ POSLE FRANCUSKE: Ponosna sam, jako emotivan dan, nemam za čim da žalim na kraju karijere

Novosti online

07. 08. 2021. u 13:05

SONjA Vasić zavšila je bogatu karijeru. Ona je istakla da nema za čim da žali i da je njena generacija mnogo uradila za žensku košarku

СОЊА ВАСИЋ ПОСЛЕ ФРАНЦУСКЕ: Поносна сам, јако емотиван дан, немам за чим да жалим на крају каријере

FOTO: FIBA

Posle meča sa Francuskom (91:76) u kojem je Srbija izgubila u meču za bronzu, Sonja Vasić da je ovo jako emotivan dan za nju.

- Jako emotivan dan. Nismo završili kao što smo se nadali. Hteli smo da obradujemo Srbiju još jednom medaljom, ali nažalost nismo uspeli - rekla je Vasić, a preneo Olimpijski komitet Srbije.

Naše devojke nisu uspeli da ponove uspeh iz Rija 2016. godine, kada su bile treće. Ipak, ništa im se ne sme zameriti, s obzirom na to da su nas nebrojano puta obradovale u prošlosti.

- Naša misija je u proteklim godinama bila mnogo veća, mislim da smo mnogo uradili za žensku košarku u Srbiji, pored svih osvojenih medalja. Nemam za čime da žalim na kraju karijere.

Potom je istakla da je najteže biti četvrti na nekom velikom takmičenju.

- Ali, nema na čemu da nas bude sramota. Ovoga leta smo osvojili i Evropsko prvenstvo, učinili već mnogo. Ponosna sam i bila je velika čast za mene da budem deo ove ekipe - zaključila je Vasić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!