SRBIJA DALA 12 POENA FRANCUSKOJ: Barbaru Pravi preplavile emocije - deda joj je Srbin i ponosi se time!

Novosti online

23. 05. 2021. u 00:01

SRBIJA je ove godine na "Evroviziji" 12 poena dala Francuskoj, 10 Finskoj i 8 Italiji.

СРБИЈА ДАЛА 12 ПОЕНА ФРАНЦУСКОЈ: Барбару Прави преплавиле емоције - деда јој је Србин и поноси се тиме!

Foto: EPA

Kada je to čula, Barbara Pravi, predstavnica Francuske na "Evroviziji" nije mogla da sakrije sreću, emocije su je preplavile, a pored toga što je od strane naše zemlje najviše ocenjena za nju je ovo bilo posebno dirljivo iskustvo jer pevačica vuče korene iz Srbije.

Naime, Barbarin deda s majčine strane je iz Iraka, a s očeve iz Srbije. Stoga je umetničko prezime Pravi, kako tvrdi, uzela u čast svom dedi iz Srbije.

Foto EPA

 

- Osećam se Srpkinjom zato što volim svog dedu. Volim istoriju svoje porodice. Osećam se Irankom jer volim njihovu poeziju - rekla je Barbara za „Wiwibloggs“ nedavno.

Da podsetimo, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, članice grupe "Hurricane" oduvale su večeras Evropu kada su nastupile pod rednim brojem 8. u finalu "Evrovizije".

Devojke su bile dominantne kada je u pitanju kako njihov glas, stas ali i koreografija. Atmosfera u Roterdamu u Ahoa areni tokom njihovog izvođenja pesme "Loco, Loco", bila je neverovatna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NA PRELEPOJ EGEJSKOJ OBALI: Ekskluzivan hotel sa odličnom uslugom, vrlo specifičan po tome što je smešten na sopstveno poluostrvo