MEKSIKANKA NAJLEPŠA U VASIONI: Izbor za Mis univerzuma u Holivudu, lenta Andrei Mezi

V.N.

18. 05. 2021. u 01:01

MIS univerzuma za 2020. je Meksikanka Andrea Meza (26), po zanimanju inženjer i borac za prava žena, koja blisko sarađuje sa organizacijama protiv nasilja.

МЕКСИКАНКА НАЈЛЕПША  У ВАСИОНИ: Избор за Мис универзума у Холивуду, лента Андреи Мези

Foto Instagram/andreamezamx

Krunu joj je predala Južnoafrikanka Zozibini Tunizi, prethodna mis univerzuma, koja je prestižnu titulu, zbog pandemije korone, nosila godinu i po dana, što je čini najdugovečnijom misicom u istoriji tog takmičenja. Andrea voli ekstremne sportove, da peva i turistički je ambasador rodnog grada Čivave.

Izbor za najlepšu devojku vasione održan je po 69. put u Holivudu, preksinoć u "Hard rok" hotelu. Od ukupno 74 kandidatkinje, u uži izbor ušle su predstavnice Brazila, Dominikanske Republike, Indije, Meksika i Perua. Za prvu pratilju proglašena je mis Brazila Hulija Gama, lenta druge pratilje pripala je mis Perua Janik Maseti. Nagrada za najbolji nacionalni kostim otišla je mis Mjanmara, kojoj se prtljag izgubio po dolasku, dok je kostim najlepše Filipinke težio 20 kilograma.

Foto Instagram/andreamezamx

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)