SLAĐANA U BOLNICI, KRVARI U ŽELUCU: Miloševićeva može da jede samo kašu

M. Ć.

11. 05. 2021. u 23:05

PRIZNATA umetnica Slađana Milošević (65) od ponedeljka se nalazi u beogradskom Urgentnom centru, nakon što joj je u noći između četvrtka i petka pozlilo usled problema sa želucem. To je danas za "Novosti" potvrdio njen advokat Nikola Grbić.

СЛАЂАНА У БОЛНИЦИ, КРВАРИ У ЖЕЛУЦУ: Милошевићева може да једе само кашу

Foto ATA Images

Miloševićeva je, prema pisanjima medija, imala unutrašnje krvarenje. Ukazana joj je hitna lekarska pomoć, nakon čega su lekari odlučili da je zadrže u bolnici jer joj se stanje pogoršalo. Ona ne može da se hrani normalno, pa jede samo kašu. Testirana je na kovid 19, a rezultat je negativan.

- I dalje sam u bolnici - izjavila je Slađana.

- Lekari prate situaciju. Budući koraci zavise od reakcije na terapiju, koja se dnevno adaptira i prilagođava stanju organizma.

Slađana se u ponedeljak oglasila na "Fejsbuku", podelivši prilog u kome se govori da je hospitalizovana, napisavši, između ostalog:

- Ova vest nije jeftin pi-ar domaćih, kvazi zvezda. Ne treba da komentarišete, saosećate, želite... Ne opterećujte se. Naše društvo je, nažalost, učinilo sve da isprlja modernu umetnost koju smo decenijama stvarali, i da naše postojanje svede na petparačke, privatne priče o površnim ljubavima, tučama iz strasti koje se nisu tako ni odigrale, na komentare o privatnom, porodičnom životu, deci, grešnosti, padu, porocima. Život je najdragoceniji poklon, ali nam može i najlakše izmaći. Za život se moramo boriti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri