TANJA SAVIĆ SE POMIRILA SA SUPRUGOM: Nakon višemesečnih skandala - "Za Novu godinu ću se prvo čuti sa Dušanom"

Novosti onlajn

05. 12. 2020. u 09:10

TANjA Savić pomirila se sa suprugom Dušanom Jovančevićem, sa kojim je prethodnih osam meseci vodila pravi medijski rat oko, kako je ona tvrdila, kidnapovanja dece i laži koje joj je navodno govorio.

ТАЊА САВИЋ СЕ ПОМИРИЛА СА СУПРУГОМ: Након вишемесечних скандала - За Нову годину ћу се прво чути са Душаном

Foto: Instagram/Tanja Savić

Pevačica je sada otkrila da jedva čeka da se ova godina završi.

- Jedva čekam da prođe 2020. godina jer je bila katastrofalna. Ne planiram nikakav doček, ni jelku neću okititi - kazala je Tanja, koja je nedavno otkrila da joj je muž Dušan uzeo celu ušteđevinu koju je imala.

- Za doček Nove godine ću se verovatno čuti sa Dušanom i decom i leći da spavam - dodala je Savićeva.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)