FOLAUT: Video-igra na malim ekranima

Jl. B.

25. 07. 2020. u 14:32 >> 14:32

JEDNA od najpopularnijih franšiza video-igara "Folaut" doživeće prelazak na male ekrane.

ФОЛАУТ: Видео-игра на малим екранима

Foto Bethesda Softworks

Posle višemesečnih pregovora "Amazon studio" otkupio je prava na igre kako bi napravio sopstvenu TV seriju, koju će stvarati autori HBO hita "Zapadni svet". Džonatan Nolan i Liza Džoj su i izvršni producenti, zajedno sa Itanom Vikamom, Todom Hauardom i Džejmsom Altmanom.


- Svako poglavlje suludo maštovite priče "Folauta" koštalo nas je bezbroj sati koje smo mogli provesti sa porodicama i prijateljima. Zato smo neverovatno uzbuđeni što se udružujemo sa ostalim briljantnim ljudima kako bismo oživeli ovaj masivni, subverzivni i mračno smešni svemir - izjavili su Liza Džoj i Džonatan Nolan.

Foto Bethesda Softworks

 

Prvobitno zamišljena kao nastavak "Zapadnog sveta", postapokaliptična kompjuterska igra nastala je u Interplay Entertainment-u. Gejmerski svet "Folauta" predstavlja budućnost 2077. godine u kojoj ekskalira nuklearni rat. Magija tog sveta je surovost pustoši postavljena naspram utopijske ideje prethodnih generacija o boljem svetu kroz nuklearnu energiju. Ozbiljan i grub ton priče začinjen je momentima ironičnog humora i fantastikom filmova B kategorije.


Pošto Liza Džoj i Džonatan Nolan trenutno stvaraju "Zapadni svet", nakon što su završili tri od planiranih šest sezona, neizvesno je kada će serija "Folaut" biti ekranizovana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna