Dea Đurđević besna na parkingu šoping-centra: Bravo šmekeri. Mnogo vam je lakše da stanete na mesto namenjeno osobama sa invaliditetom

V. N.

17. 06. 2020. u 21:50

Voditeljka izrevoltirana prizorom, a snimak je podelila sa svojim pratiocima na insta-storiju

Деа Ђурђевић бесна на паркингу шопинг-центра: Браво шмекери. Много вам је лакше да станете на место намењено особама са инвалидитетом

Foto: ATA images

VODITELjKA televizije Pink Dea Đurđević, koja se još uvek oporavlja posle saobraćajne nesreće u februaru prošle godine kad joj je teško povređena ruka, izrevoltirana je prizorom koji je videla na parkingu jednog šoping-centra, a snimak je podelila sa svojim pratiocima na insta-storiju.

Ona se požalila da, na mestima koja su rezervisana za invalide, uz jasno vidljiv natpis, stoje parkirani automobili koji nemaju oznaku da njima upravljaju osobe sa invaliditetom. To je Deu potpuno razbesnelo.

- Ovo je samo jedan vid nepoštovanja osoba sa invaliditetom - pričala je Đurđevićeva dok je snimala nepropisno parkirana vozila. - I ja sam invalid. Bravo šmekeri. Došli ste da uživate, i mnogo vam je lakše da stanete na mesto namenjeno osobama sa invaliditetom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASIO SE BIVŠI SUPRUG BOJANE JANKOVIĆ: Pevač u šoku posle vesti o smrti poznate voditeljke