SRPSKI PEVAČ NAPADNUT U CRNOJ GORI: Tri Albanca mu videla tablice na automobilu, pa ga vređali i pljuvali

Novosti online

15. 04. 2024. u 13:31

PEVAČ Dejan Drašković, finalista emisije "Nikad nije kasno", tvrdi da je pre dve noći napadnut u Lepetanima, u Crnoj Gori, od strane tri Albanca koji su ga navodno provocirala zbog tablica na automobilu koji je registrovan u Republici Srbiji.

СРПСКИ ПЕВАЧ НАПАДНУТ У ЦРНОЈ ГОРИ: Три Албанца му видела таблице на аутомобилу, па га вређали и пљували

Foto: JutjubPrintskrin/Nikad nije kasno

- Oko 1.30 sam verbalno napadnut od strane trojice državljana Kosova. Naime, vozio sam pozajmljeni automobil srpskih tablica i čekao svoj red da se ukrcam na trajekt u Lepetanima. Pored mene se parkirao "mercedes" italijanskih tablica i iz njega su izašle tri osobe. Jedan od njih se zagledao u moje tablice i odmah nakon toga počeo je da viče na albanskom jeziku i da mi pljuje automobil - rekao je Dejan.

- U početku nisam znao da se meni obraća, jer sam gledao svoja posla. Ali nakon što je bio sve glasniji i video sam da će situacija da eskalira, kalkulisao sam situaciju. Oko mene su bila još tri automobila albanskih tablica i to je odnos koji ne ide meni u prilog. Odlučio sam da zovem policiju. Interventna jedinica MUP-a je intervenisala i privela svu trojicu. Taj što je mene vređao je bio pijan kao majka. Ovom prilikom se zahvaljujem Centrima bezbednosti Herceg Novi i Tivat na profesionalnom postupanju - ističe pevač.

- Epilog situacije je da je osoba koja me je vređala priznala delo, u smislu prekršajne odgovornosti, te je kažnjena sa 210 evra, plus troškovi postupka. Na kraju, uz umanjenje, prošli su sa 150 evra kazne. Moj saldo... izvređan, ispljuvan, izgubljeno vreme na sudu, troškovi goriva od Tivta i Kotora, troškovi trajekta da bi došao da dam izjavu jutros u prekršajnom sudu u Kotoru. Pa ti budi pametan. Dok god ovako blago prolaze, kroz Crnu Goru će se ponašati kao kabadahije, jer ovo nije izolovan slučaj. Podsećam na ubistvo našeg dobrog sugrađanina Milutina Lekovića koga su podmuklo ubili albanski državljani, tako što su mu iz blizine pucali u glavu. Ogorčen sam ovakvim sistemom i ovako blagim kaznama za ovakav agresivni nacionalizam i širenje verske i nacionalne mržnje - zaključio je Drašković.

(Grand onlajn)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave