MISLIM DA ĆE TAKO OSTATI: Marija Šerifović nikad iskrenija o ljubavnom životu

Novosti onlajn

26. 10. 2023. u 20:25

MARIJA ŠERIFOVIĆ o ljubavi retko govori, ali je pevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ sada napravila izuzetak i nikad iskrenije progovorila o detaljima iz privatnog života.

МИСЛИМ ДА ЋЕ ТАКО ОСТАТИ: Марија Шерифовић никад искренија о љубавном животу

Foto: ATA images

-Moji počeci su bili zabavni, bila sam mala i bezobrazna, željna dokazivanja. Sad sam isto to, samo dvadeset godina starija. Oduviek sam znala što želim da budem, videla sam sliku dvorana, ljude, aplauze i hiljade srećnih duša ispred sebe. Moja mama Verica, koja je pevačica za 18. rođendan mi je finansirala prvi album i na tome sam joj jako zahvalna. Sve dalje sam napravila sama. Cela moja porodica je muzikalna i svi su dobrostojeći pa nisam imala finansijske brige- rekla je Marija.

Foto: Novosti

Marija Šerifović o ljubavi

Pre deset godina Šerifovićeva je objavila knjigu i film „Ispovest“ u kojoj je otvorila dušu o traumama iz detinjstva, nesuglasicama između oca i majke, ali i priznala da voli žene, a sada priznala da njena ispovest ni malo nije uticala na tok života i karijere.

-Nisam primetila nikakve razlike na privatnom, a ni na poslovnom planu nakon toga. Tada sam otkrila sve što sam želela da moja publika zna o meni- rekla je pevačica, a potom je nikad iskrenije progovorila o ljubavnom životu.

– Moj privatni život ljude jako uznemirava jer misle da je jako zabavan, a zapravo je beskrajno dosadan, do neverovatnosti je dosadan. Sama sam već nekoliko godina, ali ne i nervozna. Mislim da će tako i ostati.

Foto: Printskrin

Odlazak na psihoterapije mnogima je i danas tabu temu, a retki su oni, poput Marije, koji potpuno otvoreno o tome govore u javnosti.

-Dvadeset godina odlazim na psihoterapiju i o tome mislim sve najbolje. Važno mi je da o tome glasno govorim, da ljudi održavaju svoje mentalno zdravlje, da ne misle kako će ih neko zavezati u ludačku košulju ako održavaju svoje stanje uma i duše- poručila je Mara.

Foto: ATA images

Podsetimo, Marija Šerifović nedavno je objavila novi album na kome se našlo osam numera inakon devet godina iznenadila publiku, ali i kolege.

-Poslednji album je izašao 2014. godine, a odn 2015. godine su se dešavali singlovi koji su jednako značajni i uspešni kao i album, ali nekako je bio red i za album. Radovala sam se tome i eto ispostavilo se da se ljudima sviđa- ponosno je istakla za Grand.

Nakon albuma, usledila je još jedna predivna vest. Naime, Mara je zakazala koncert u Areni u Zagrebu za 8. mart sledeće godine zbog čega je neizmerno srećna.

 

(Glorija)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić