MILOŠ BOJANIĆ ŽELI DA POBEGNE OD SVIH: Prodaje vilu, a evo gde će da provede ostatak života

Novosti onlajn

25. 07. 2023. u 15:23

PEVAČ Miloš Bojanić odlučio je da proda svoju famoznu vilu u Baošićima. Kako je otkrio, ne želi više da bude pored mora, već na moru i da tu provede ostatak života.

МИЛОШ БОЈАНИЋ ЖЕЛИ ДА ПОБЕГНЕ ОД СВИХ: Продаје вилу, а ево где ће да проведе остатак живота

Foto: V. Danilov

- Plan mi je da prodam ovu kuću i onu gore, milion i po i dva su procenili. Ja kažem ako je to između milion i po i dva, neka bude ovo prvo. Neću više da budem pored mora. Ostatak života ću s mojom Brankom biti na moru. Kupiću brodić, to što ulovim, to ćemo da pojedemo, ulje maslinovo, paradajz, luk, krompir, neću više da budem pored mora, odoh na more i da nikog ne vidim.

- Teško je i pevati i ovo drugo raditi. Sve je teško. Ali ja sam poznat kao veliki radnik pa mogu sve, i jedno i drugo je rad s ljudima, pa se snalazim nekako - priča on, a na pitanje da li nekada odmara, odgovorio je:

- Negde od početka juna do sredine jula, pa od 20. avgusta nadalje. Tad je manje gostiju. Mi smo posle renoviranja dobili nov prostor, ali imamo, hvala bogu, stalne goste. Zeznuto je kad dođu novi gosti, pa nervozni s puta, pa vrućine, treba izdržati taj prvi dan. Bojanić je ispričao i da li slobodno vreme provodi pecajući.

- Trenutno imam problem, nešto mi je brodić u kvaru, inače bi moj život bio mnogo bolji. A ovde je nemoguće naći majstora i rezervne delove. Jedan majstor, a stotinu nas, hoćemo kod njega jer drugog nema. Ali ja sam zahvaljujući mojim svetskim prijateljima nabavio delove u Čikagu i on će to meni da pošalje i sve će se srediti. Brodić i ja krećemo u ribolov. Noću ću živeti u vodi, a ovo popodne što ću biti na kopnu, biće kad se lepo naspavam, pa opet priprema, i tako ću ja da krenem da živim kako sam nekad živeo.

(Republika.rs)

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU ME VODI ISKRENOST | Sa zvezdama na ti | Br. 20 | Rada Manojlović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)