OTVORILA DUŠU O RAZVODU: Sanja Marinković progovorila o bivšem mužu, pa se s knedlom u grlu prisetila bolnog gubitka

Novosti onlajn

19. 05. 2023. u 22:55

VODITELjKA Sanja Marinković retko govori o svom privatnom životu, a pored toga što je prošla kroz težak period nakon razvoda od Aleksandra Uhrina, Sanja je izgubila i oca.

ОТВОРИЛА ДУШУ О РАЗВОДУ: Сања Маринковић проговорила о бившем мужу, па се с кнедлом у грлу присетила болног губитка

Foto: Printskrin Youtube

Sanja je sada progovorila o svom rođenom bratu i istakla da joj je nakon očeve smrti brat sve u životu. Sanja nije mogla da zadrži suze kada je govorila o odnosu sa njim, i kada se dotakla očeve smrti, pa je briznula u plač.

- Moj rođeni brat je engleski državljanin, odnedavno je i srpski državljanin. On se nikada nije vratio u Srbiju zauvek. Sad ću da se rasplačem, mnogo, mnogo je uspešniji od mene i izuzetno mi je drago što njega imam - počela je Sanja i sa knedlom u grlu dodala:

Foto ATA Images

- Moj tata je iznenada umro i onda je moj brat nekako sad za mene sve. Nije on jedini, pored njega imam još jednog brata i sestru koji mi mnogo pomažu. Nije lako kada iznenada ostaneš bez tate u nekim zrelim godinama. On je nestao za tri meseca.

Podsetimo, Sanja Marinković razvela se od Aleksandra Uhrina, sa kojim ima sina, a nedavno je otkrila i pravi razlog kraha.

Foto: Jutjub/Printskrin

- Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom "Nije pametno" -konačno je priznala razlog razvoda Sanja Marinković.

(Stori.rs)

BONIUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!