UŽIVA U SAMOĆI Barbari Bobak ovo ne predstavlja problem

Novosti Onlajn

18. 03. 2023. u 22:45

KAKO stihovi jedne od Kajinih pesama kažu: “Lepa, a sama kažu ne ide pod ruku”, a ovo definitivno važi za mnogo devojaka.

УЖИВА У САМОЋИ Барбари Бобак ово не представља проблем

Foto: Privatna arhiva

Među njima je i Barbara Bobak, koja očigledno uživa u svojoj samoći, pa joj ni odlazak samoj u spa centar ne predstavlja problem. Iako je tek mart mesec, njoj je gotovo čitavo leto rezervisano, a prenatrpan raspored, noćni život, nesanica i sve što nekako prati život poznatih i nju nekada mora sustići, a odmor joj je preko potreban, kako bi napunila baterija i bila spremna za nove izazove

Foto: Privatna arhiva

Barbara je odlučila da se maksimalno posveti sebi i da pored redovnih treninga, nađe vremena i za opuštanje, poput spa centra i masaže.

Iako nekada voli sama za sebe da kaže da je neodgovorna, mi ne bismo rekli da je tako, jer nikada bolje nije izgledala i svoju liniju je uspela da dovede do savršenstva, a ono što je još bitnije, njene obline dolaze do izražaja.

Foto: Privatna arhiva

 

 Na ovo svakako ne mogu ostati imuni ni muškarci, a ni žene, pa joj tako ne manjka udvaranja kako jednog, tako ni drugog pola.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto