KIJA KOCKAR NA KORONA TESTU: Pevačica otkrila rezultate

Novosti online

13. 10. 2021. u 23:04

PEVAČICA Kija Kockar preležala je ranije korona virus, a sada je posumnjala da je ponovo pozitivna, te je otišla da uradi test.

КИЈА КОЦКАР НА КОРОНА ТЕСТУ: Певачица открила резултате

Foto: Promo

Ona se prethodno na Tviteru požalila da joj nije dobro, a o tome koliko joj je oslabljen imunitet govori i činjenica da jutros, kada se uputila u kovid ambulantu na Zvezdari, nije mogla da govori od bola u grlu, zbog čega je sa sobom nosila papir s obaveštenjem za medicinske radnike, piše Pink.rs.

- Ne mogu da pričam od bola u grlu, došla sam samo da vadim krv zbog kovida - ispisala je Kija i potražila pomoć lekara.

Kija je na pomenutoj društvenoj mreži istakla da je uradila test na koronu.

- Išla sam da se testiram zbog sebe i drugih, prošli put sam imala upaljen srčani mišić posle korone i još mi je to oslabljeno, zato sam išla najviše - objasnila je Kija u razgovoru za Pink.rs, a potom otkrila rezultate testa.

- Srećom, negativna sam. U pitanju je infekcija uha i grla, ali simptomi su mi bili isti kao prvi put kad sam imala koronu, zbog toga sam išla da se testiram i proverim za svaki slučaj. Zahvaljujem se kovid ambulanti Zvezdara koja mi je pružila odmah pomoć, jer nisam ni na nogama mogla da stojim - kaže Kija za pomenuti portal.

(Telegraf.rs)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)