MONIKA LEVINSKI O AFERI SA BILOM KLINTONOM: Najgori trenuci u životu mlade pripravnice u trećoj sezoni serije

Novosti online

08. 09. 2021. u 11:54

RAJAN Marfi odlučio je da treću sezonu serije Impeachment: American Crime Story posveti skandalu koji je pratio Moniku Levinski zbog Bila Klintona, ali nije to želeo da uradi bez njenih izjava. Dao joj je priliku da odgovori na sva pitanja koja su joj se nametala u prošlosti, ali snimanje serije prisetilo je Moniku na stare traume koje je proživela zbog afere.

МОНИКА ЛЕВИНСКИ О АФЕРИ СА БИЛОМ КЛИНТОНОМ: Најгори тренуци у животу младе приправнице у трећој сезони серије

Arhiva

Uoči snimanja serije Monika je angažovala je psihoterapeuta specijalizovanog za traume kako bi sa njom prošao kroz čitav proces. Moniaa je bila koproducenta treće sezone serije koja se sastoji od deset epizoda, što je bio veliki izazov za nju.

- Nervozna sam jer će ljudi videti neke od najgorih trenutaka mog života i ponašanje zbog kojeg žalim - rekla je Monika.          

Levinski nije tada htela da bude u centru medijske pažnje. Linda se predstavljala kao Monikina prijateljica, ali je potajno snimila njihov 22 sata dug razgovor. Naslovnice brojnih novina mesecima su bile posvećene njihovoj aferi.

Mnogo puta Monika je izjavila kako žali zbog svojih postupaka, dok je Klinton rekao kako mu je afera s njom bila kratkotrajna razonoda te je svoj brak s Hilari nastavio kao da se ništa nije dogodilo.

Linda Trip je krajem devedesetih snimala telefonske razgovore između Bila Klintona i mlade pripravnice. Snimke je predala tužiocu Kenetu Staru, koji je vodio istragu o Klintonovoj administraciji.

Tako se celom svetu razotkrila afera između oženjenog predsednika i tada 22-godišnje devojke. Mnogi su tada počeli da osuđuju i vređaju, ali i da preti Moniki, koja se neko vreme krila od javnosti.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!