PREMINULA POSLE UVEĆANjA ZADNjICE: Dva dana po izlasku iz bolnice počela su da je BOLE LEĐA, kada je stigla do lekara bilo je KASNO

Novosti online

sreda, 05. 08. 2020. u 23:40

ПРЕМИНУЛА ПОСЛЕ УВЕЋАЊА ЗАДЊИЦЕ: Два дана по изласку из болнице почела су да је БОЛЕ ЛЕЂА, када је стигла до лекара било је КАСНО

Foto: Instagram

REPERKA Fernanda Rodrigez poznatija kao MC Atrevida preminula je u 43. godini posle operacije uvećanja zadnjice na klinici u Riju de Žaneiru.

Brazilka je umrla samo dva dana nakon što joj je višak masti sa leđa ubrizgan u zadnjicu. Nakon operacije došlo je do otkazivanja bubrega i sepse što je bilo kobno za nju. U bolnicu "Evandro Freire" u Governadoru došla je žaleći se na bolove u leđima i bolne upale, smeštena je zatim na intenzivnoj nezi.

Lekari ove ustanove izjavili su da je verovatno njen organizam odbacio kombinaciju nepoznatih materija i njene masti koja joj je ubrizgana u zadnjicu. Napomenuli su da bi možda preživela da se ranije javila, piše "Black sport online".

Direktorka klinike "Queen of Plastics" Vanija Tavares negirala je preko svojih advokata da je Fernanda Rodrigez preminula zbog sporne kombinacije supstanci koja je korišćena tokom operacije.

Policija istražuje zašto je klinika uopšte radila iako je imala zabranu i bila zatvorena mesecima. Do zatvaranja je došlo nakon žalbi 4.600 pacijenata.

Postavlja se pitanje i da li je Fernanda uopšte mogla da izdrži operaciju ako je imala prethodne zdravstvene probleme, a ima dokaza koji ukazuju na ovo poslednje.

Fernanda morala da umre, jer je njena smrt splet životnih okolnosti

Prema izjavama detektiva, doktor Vilson Ernest Galarza koji je 16. jula operisao reperku, uopšte nije kvalifikovani plastični hirurg, već specijalista kardiologije, ortopedije i ginekologije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melanina carioca!😍 @carolviana40deg Não aceite imitação😉😍

A post shared by ✨Mc Atrevida (@mc_atrevidaa) on Jul 11, 2019 at 6:10am PDT

Međutim, njegov advokat Karlos Kosta rekao je da je njegov klijent pohađao "kurseve plastične hirurgije" i da je sposoban za ovu vrstu operacije. Vilson Ernest Galarza oglasio se u međuvremenu rekavši da je Fernanda morala da umre jer je njena smrt splet životnih okolnosti.

Policija je 31. jula ispitivala vlasnika klinike, a pre dva dana saslušan je i dr Galarza. Ukoliko se dokaže da je bilo propusta na operaciji, klinika i lekari mogli bi da budu optuženi za ubistvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muito obg Jesus por mais um Ano de vida🎂🍸

A post shared by ✨Mc Atrevida (@mc_atrevidaa) on Aug 13, 2019 at 6:22pm PDT

Porodica Fernande Rodrigez koja je iza sebe ostavila dete, rekla je da je ona operaciju platila 580 dolara, a danima je najavljivala na Instagramu kako će promeniti izgled.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)