MILIONER PRONAĐEN RASKOMADAN: Sestra zatekla jeziv prizor, sumnja se na profesionalnu egzekuciju

Novosti online

15. 07. 2020. u 11:56

MILIONER Fahim Saleh pronađen je mrtav u svom stanu u Njujorku.

МИЛИОНЕР ПРОНАЂЕН РАСКОМАДАН: Сестра затекла језив призор, сумња се на професионалну егзекуцију

Foto: Printscreen

Stravičan prizor zatekla je njegova sestra koja je bila zabrinuta jer joj se nije javljao.

Kada je ušla u stan videla je da su njegovi glava i udovi bili odsečeni testerom koja je i dalje bila uključena u struju. Prema prvim informacijama, svi delovi tela stavljeni su u plastične kese.

Navodno, kamere u zgradi snimile su osumnjičenog sa rukavicama, kapom, maskom i koferom kako ulazi u lift sa Salehom do stana.

Saleh i osumnjičeni su zajedno otišli do njegovog stana na sedmom spratu, a kada su izašli iz lifta, odigrao se napad. On je pao na pod, ali i dalje nije poznato da li ga je napadač upucao ili omamio. Zbog načina kako je organizovan napad, policija smatra da je reč o profesionalnoj egzekuciji.

- Osumnjičeni je imao sa sobom kofer, očigledno je reč o profesionalcu - rekao je neimenovani izvor iz policije.

Kako se ističe, policiju je iznenadilo što je na licu mesta pronašla vrlo malo krvi, s obzirom da je Saleh potpuno bio raskomadan, pa se smatra da je veći deo uklonio napadač. Istraživači pokušavaju da utvrde da li je upravo Salehova sestra prekinula ubicu u sklanjaju delova tela, kao i da li je ubica iskoristio drugi izlaz kako bi napustio zgradu.

- Imamo torzo, glava je odsečena, kao i ruke i noge. Sve je još na licu mesta, ali i dalje ne znamo šta je motiv - rekao portparol njujorške policije narednik Karlos Nijeves.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waddacity. This isn’t goodbye. It’s hello. #jakarta

A post shared by Fahim Saleh (@fahims) on Feb 2, 2019 at 7:27pm PST

Saleh je nekadašnji vebsajt developer koji je postao izvršni direktor kurirske službe u Lagosu, Nigeriji, a milioner je nedavno kupio luksuzni stan na Mehnetnu za dva miliona dolara.

Prema rečima njegovih prijatelja, Saleh je svoje bogatstvo stekao sam, a njegova strast bili su gedžeti i video igrice. Kako kažu, uživao je da dovodi tehnološke kompanije u nerazvijene zemlje kao što su Nigerija i Indonezija.

Sin je bangladeških imigranata, a već kao tinejdžer je naučio da kodira i razvija aplikacije. Potom je diplomirao na Univerzitetu Bentli u Valtamu, u Masačusetsu, a već tada je imao uspeha sa aplikacijom "PrankDial" koja je napravljena tako da se upućuju šaljivi telefonski pozivi.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)