PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski rekao je da će Ukrajina zvanično podneti zahtev za ulazak u NATO.

Komentari (20)

Zoran Petrović

30.09.2022. 16:31

Kreče borba sa vremenom , koliko će do pristupa NATO agresora ta Ukraina izgubiti još od teritorije. Ali NATO zločinci vas neće spasiti od toga da Odesa bude Ruska. Jer izdajnike Bog ne gleda .

Ljube

30.09.2022. 16:38

To ce da se desi tesko ,,,a kada bi se desilo ,mislim da vojnici iz ovih NATO-vskih malih satelita , Baltik ,Balkan ,nebi izlazili iz Ukrajine ,ginuli bi i oni do poslednjeg Rumuna ,Bugarina ,Letonca ,Crnogorca ,itd. Americi i to odgovara .

milan

30.09.2022. 17:57

Kako misle da zemlja u građanskom ratu skoro deceniju i delimično okupirana može ući u vojni savez koji ima obavezu da brani svaku svoju članicu ?

Di

30.09.2022. 18:38

Kako su te lijepo navukli na tanak led, dobri nas Zelenski. Da imas imalo pameti, znao bi da Rusija nikada nece dozvoliti da budete dio NATO, a i oni vas u ovakvom stanju ne smiju primiti jer to automatski znaci pocetak nuklearnog rata.

pravda

30.09.2022. 18:59

ti si samo oruzje i sredstvo u rukama zapada bilo bi dobro da pozelis srecu narodu koji se svojom voljom udaljio od tebe i ukrajine a pripojio rusiji SRECU a ti dok ti je vreme pokupi stvari idi sam zapadu ko sto ti je familija to uradila vec i neuvlaci ostatak svog naroda u dalje gubitke i ratovanje i krizu

Dušan

30.09.2022. 22:04

Uništio Zelenski takvu državu. Tako je to u demokratiji kada za predsednika neuki izaberu komičara koji se razume u politiku kao krava u japanski.

Dejani

01.10.2022. 01:37

Ljudi nema ništa od toga. To je nerealno da kogu uci. Rekao je već danas neki iz NATOa da se Ukrajina kandidovala, ali da to može svaka zemlja da uradi. Za NATO bi bio najgori potez da prihvate Ukrajinu od kada postoje. Sami su svjesni da ako prihavate Ukrajinu da su automatski u 3 svjetskom ratu.

Walter Pravicek

03.01.2023. 09:36

Jeli Zelenski OPET PROČITAO,ŠTO NJEMU NAPIŠU DRUGI MOZGOVI?Kakav NATO,Rusi sa puno uspeha koljejo one "legije stranaca",i Ukrajince,a on u bunkeru!Pa nisu i još dugo neče biti u ćlanstvu EU,pa tek onda u članstvoi NATO(ONI SE NUDE,ALI NEKI SU IPAK TOLIKO PAMETNI,DA BI TO BIO TREČI SVETSKI RAT!AKTIVIRANJE članak 5,koji kaže:NAPAD NA JEDNU ČLANICU,JEST NAPAD NA SVE.TO ZNAČI ODBRANE UKRAJINE OTVORENO,SA ULASKOM VOJNIKA I ORUŽJA,KOJE SADA IMA U UKRAJINI,A VOJNICI,U CIVILNIM ODELIMA KAO SAVETNICI,INSTRUKTORI VEČ GODINAMA(od 2014) TAMO RADE,PLATA IZ AMERIČKIH BANKI.A KUČI ŽENE NJIH OČEKUJU ŽIVE,ILI U SANDUKU,TE ČE BITI MIROVINA PO STANDARDIMA AMERIČKE VOJSKE!ZA BUDALE I KONJE BRE!!!A o ulasku u grupu EU država bez kontrole na granici,dakle o Šengenu naše generacije neče imati prilike da dožive taj dan.Ursula i Šolc te ostali kompanjoni Amera u plač.Dajte njima maramice bre!!Pa več smo imali prilike vidjeti ovse prostitutke iz Ukrajine,koje su"DRUGOVI"namamili u zapadne države Europe,i što bi tek bilo sa ulaskom u Šengensko podrućje.A naše"devojke"?I one trebaju posao,da se preživi bre!!