DETALJI HAPŠENJA NA JAHORINI: Uhahapšeni se dovode u vezu sa "škaljarskim klanom"

S. Đ.

11. 02. 2021. u 10:49

NA Jahorini su uhapšeno troje ljudi koji se dovode u vezu sa škaljarskim klanom, saznaju "Novosti".

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА НА ЈАХОРИНИ: Ухахапшени се доводе у везу са шкаљарским кланом

Foto: D. Pozderović

Policija je noćas na Jahorini izvela veliku akciju hapšenja.

Prema pouzdanim saznanjima "Novosti", uhapšeni na Jahorini pripadaju škaljarskom kriminalnom klanu, zbgo čega istražitelji ispituju da li su oni pratili Tamaru Zvicer, (suprugu jednog od vođa suprostavljenog kavačkog klana), koja je sa porodicom i prijateljima istovremeno boravila u jednom od najluksuznijih hotela na Jahorini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)