INCIDENT U HRVATSKOJ: Zaleteo se automobilom među ljude, povređeno više osoba

Novosti online

16. 07. 2023. u 17:21

JEDNA osoba je povređena nakon što se muškarac (32) u nedelju oko 4 sata ujutro zaleteo vozilom na ljude koji su sedeli ispred terase kafića u centru Novigrada Podravskog, gde je prethodno održana proslav Dana opštine.

ИНЦИДЕНТ У ХРВАТСКОЈ: Залетео се аутомобилом међу људе, повређено више особа

Foto: Printskrin/Jutjub/MUP HR

Mladić koji je upravljao automobilom "reno megan" je nakon incidenta odveden na psihijatriju.

Nakon što se utvrdi njegovo zdravstveno stanje i dobije odobrenje od lekara, policija će ga iz bolnice prebaciti na kriminalističko istraživanje, piše 24sata.

Kako navode, incidentu koji je mogao kobno da se završi, prethodila je svađa između dve grupe mladića, a nakon verbalnog sukoba usledio je i fizički obračun, da bi sve završilo zaletom automobila koprivničkih registarskih oznaka među grupu ljudi.

Mladić je otišao na parking, seo u automobil i zaleteo se među ljude na terasi, gledajući protivničko društvo, ali je promašio i povredio svog sugrađanina koji nije imao veze sa sukobom dve grupe.

Hrvatski mediji navode da je u subotu bio dan opštine Novigrad Podravski i svi su lokali bili popunjeni više nego što je uobičajeno. Tako su i ispred terase kafića postavljeni dodatni stolovi i klupe u blizini saobraćajnice.

Nakon naleta i haosa koji je izazvao 32-godišnji mladić je automobilom pobegao, ali je ubrzo pronađen.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: NALOŽENA JE HITNA EVAKUACIJA LjUDI: Razorne poplave i klizišta pogodila Sečuan u Kini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!