MASKA NA LICU TOKOM PROGRAMA: Voditelj HRT morao zbog novih pravila da koristi zaštitu u studiju

Tanjug

05. 11. 2021. u 23:50

VODITELj Hrvatske radiotelevizije (HRT) vodio je emisiju sa zaštitnom maskom dok je u studiju bio sam, pošto nije vakcinisan protiv kovida 19.

МАСКА НА ЛИЦУ ТОКОМ ПРОГРАМА: Водитељ ХРТ морао због нових правила да користи заштиту у студију

Foto: Printskrin HRT

Slika voditelja ''Zagrebačke panorame'' Fabijana Kalea, koji je u četvrtak vodio emisiju sa zaštitnom maskom FFP2 na licu, proširila se i na društvenim mrežama.

Kako navodi Index.hr, reč je o novim pravilima koja su u četvrtak stupila na snagu na HRT-u.

- Prema Odluci o pravilima ponašanja na Hrvatskoj radioteleviziji za vreme trajanja pandemije virusa SARS-CoV-2 koja je na snazi od 4.novembra 2021., svi nevakcinisani i oni koji nemaju ispravnu kovid potvrdu, a to se odnosi i na voditelje i na goste emisija, moraju nositi zaštitne FFP2 maske - poručuju s HRT.

Voditelj je objasnio da nije vakcinisan iz zdravstvenih razloga, ali da planira to da uradi, kao i da je za nova pravila HRT doznao u poslednjem trenutku, pa je zato nosio masku.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)