FAKULTET BEZBEDNOSTI ORGANIZOVAO SEMINAR: Razgovor o automafiji, drogama, tajnim laboratorijama

Lj.B.

16. 03. 2023. u 14:07

MULTIDISCIPLINARNOST studija bezbednosti je ključni faktor snažnog razvoja ove naučne i društvene oblasti, u skladu sa globalnim promenama i izazovima. Ovo je rekao rektor Univerziteat u Beogradu prof. dr Vladan Đokić na otvaranju seminara "Snagom znanja u bezbednu budućnost" koji organizuje Inicijativa studenata Fakulteta bezbednosti uz podršku Univerziteta u Beogradu.

ФАКУЛТЕТ БЕЗБЕДНОСТИ ОРГАНИЗОВАО СЕМИНАР: Разговор о аутомафији, дрогама, тајним лабораторијама

Univerzitet u Beogradu

Seminar je okupio više od 750 učesnika sa Fakulteta bezbednosti i Vojne akademije, kao i srodnih visokoškolskih ustanova iz Niša, Novog Sada, Beograda i Skoplja.

Neke od tema ove godine su od automafije, sistema moći, metodike otkrivanja tajnih laboratorija za proizvodnju sintetičkih droga, do rodne ravnopravnosti u sektoru bezbednosti i karijernog razvoja alumnista.

Studentski parlament Fakulteta bezbednosti već četiri godine uspešno organizuje ovaj stručni studentski seminar, koji je jedan od najposećenijih i najpopularnijih seminara u organizaciji studenata Univerziteta u Beogradu i u regionu.

Na dosadašnjim seminarima je učestvovalo preko 3.000 studenata iz Srbije, Republike Srpske, Severne Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Ruske Federacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŠOJGU: Municija s uranijumom narušiće zdravlje ukrajinskih vojnika, kao na KiM 1999. godine