NASTAVAK "VESELIH SEDAMDESETIH": Netfliks najavio spin-of popularnog sitkoma

Jl. B.

29. 10. 2021. u 17:48

SERIJA "Vesele sedamdesete" jedno je od omiljenih komičnih ostvarenja američke produkcije. Zato je najpoznatija striming platforma, Netfliks, najavila snimanje "Veselih devedesetih", spin-ofa popularnog sitkoma.

НАСТАВАК ВЕСЕЛИХ СЕДAМДЕСЕТИХ: Нетфликс најавио спин-оф популарног ситкома

Foto IMDb

Autori originala, Boni i Teri Tarner, kao i njihova kći Lindzi, biće pisci i izvršni producenti. U produkciji će im se pridružiti i Greg Metler, koji će pride potpisati scenario. Planirano je deset epizoda, a u produkciji će učestvovati i Marsi Karsi i Tom Verner, izvršni producenti originalne serije.

Tokom osam sezona i 200 epizoda emitovanih na Foksu od 1998. do 2006, pratili smo život grupe tinejdžera u izmišljenom gradu Point Plejs u Viskonsinu, u drugoj polovini sedamdesetih.

Ekscentričnu ekipu predvodio je Erik Forman (Tofer Grejs). Njegovi najvažniji prijatelji, ponekad i neprijatelji, bili su komšinica Dona Pinčoti (Lora Prepon), buntovni roker Stiven Hajd (Deni Masterson), narcis i ženskaroš Majkl Kelso (Ešton Kučer), razmažena lepotica Džeki Berkhart (Mila Kunis) i učenik iz inostranstva Fez (Vilmer Valderama).

Stalan izvor humora bila je Erikova porodica - otac Red, ratni veteran (Kertvud Smit), majka Kiti, medicinska sestra (Debra Džo Rap) i promiskuitetna starija sestra Lori. Lik Lori izbrisan je usred treće sezone, a stvarne okolnosti njenog odlaska otkrivene su tek kasnije, kada je glumica Lisa Robin Keli priznala da se u to vreme odala alkoholu zbog ranijeg pobačaja. Vratila se u petoj sezoni, ali posle samo tri epizode morala je da je zameni Kristina Mur. Keli se više nije vraćala na TV ekrane, a 2013, dok je bila na odvikavanju, predozirala se i umrla u 43. godini.

Mračna je i priča o Deniju Mastersonu, koji je optužen za silovanje pet žena tokom snimanja serije početkom dvehiljaditih. Trenutno ga u Los Anđelesu čeka suđenje za tri slučaja silovanja. Za druge članove družine, "Vesele sedamdesete" bile su odskočna daska. Ešton Kučer i Mila Kunis pored velikih filmskih uspeha imaju i brak i dvoje dece.

Obožavaoce serije obradovala je vest da će kultne uloge u nastavku ponoviti Kertvud Smit i Debra Džo Rap, ali za sada nema zvaničnih potvrda da će im se pridružiti još neko iz stare glumačke postave. Očekuje se da se bar kao gostujući likovi pojave Grejs, Kučer i Kunisova.

"Vesele devedesete" će se takođe odvijati u Viskonsinu i pratiće Lejlu Forman, ćerku Erika i Done, koja letnji raspust 1995. provodi kod babe i dede. Zbližiće se sa novom generacijom mladih iz Point Plejsa, ali će njeno ponašanje sve vreme biti pod budnim okom Kiti i strogim nadzorom Reda. "Seks, droga i rokenrol nikada ne umiru, samo menjaju odeću", napisao je Netfliks povodom nove serije.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio