IZOSTALA ADVOKATICA: Odloženo suđenje Milanu Kaliniću zbog tuče

Tanjug

09. 03. 2021. u 11:58

ИЗОСТАЛА АДВОКАТИЦА: Одложено суђење Милану Калинићу због туче

Foto: Printskrin

U VIŠEM sudu u Beogradu danas je za 30. mart odloženo suđenje glumcu Milanu Kaliniću, povodom optužbi da je učestovao u tuči pred košarkašku utakmici između Partizana i Crvene zvezde u aprilu 2019. godine u hali "Aleksandar Nikolić".

Do odlaganja je došlo zbog izostanka njegove advokatice, koja je podneskom obavestila sud o razlozima za nedolazak.

U nastavku suđenja trebalo bi da budu saslušani svedoci koje je predložila Kalinićeva odbrana, nakon čega bi trebalo da se održe završne reči na suđenju, a onda i da usledi prvostepena presuda.

Inače zbog ovog incidenta u kojem je povređen portparol Zvezde Marko Pavlović, Dalibor Krković i Filip Volšek su prošle godine sa tužilaštvom sklopili sporazum o priznanju krivice za krivično delo nasilničko ponašanje, na osnovu kojeg su osuđeni na uslovne kazne od po četiri meseca zatvora, novčanu kaznu od po 70.000 dinara i zabranu prisustvovanja utakmicama od godinu dana.

I Kalinića tužilaštvo tereti za nasilničko ponašanje, odnosno da je navukao Krkoviću jaknu preko glave, a potom ga udario šakom u glavu, ali on to negira, tvrdeći da nikoga nije ni pokušao da udari, niti da je udario Krkovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)