ZLOČIN KOJI JE POTRESAO APATIN: Ubadao staricu dok nije slomio nož, oštrica ostala zarivena u vrat

Novosti onlajn

11. 03. 2023. u 14:09

SVIREPO ubistvo starice B. M. (83) u Apatinu uznemirilo je čitav grad, a iako se isprva verovalo da je motiv zločina koristoljublje, nakon hapšenja osumnjičenog P. B. (28) proverava se da li je možda upitanju nešto drugo.

ЗЛОЧИН КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО АПАТИН: Убадао старицу док није сломио нож, оштрица остала заривена у врат

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Podsetimo, telo penzionerke pronašla je u ponedeljak komšinica u njenoj kući. Žena je zaklana, a po telu je imala više uboda. Osumnjičeni je uhapšen u sredu.

Isečena po licu

- B. M. je imala preko 10 ubodnih rana. Bila je isečena i po rukama i licu. Na kraju joj je prerezan vrat, a koliko je napadač bio svirep, pokazuje i to da mu se prilikom ubadanja žene nož polomio.

Naš izvor objašnjava da je utvrđeno da je iz žrtvine kuće odneta manja suma nova.

- Prvo se mislilo da je B. M. ubijena zbog para. Međutim, istraga je pokazala da je osumnjičeni izvršio premetačinu i odneo nešto novca s namerom da prikrije pravi motiv zločina - objašnjava izvor i dodaje da je policiju do P. B., pored polomljenog noža na kom su bili njegovi DNK tragovi, dovelo i saznanje da je napadač vozio crveni "punto".

Fakultetski obrazovan

Posle zločina išao na posao

Uhapšeni P. B. je u svom gradu važio za mirnog i povučenog mladića, fakultetski obrazovanog, solidno situiranog i iz fine porodice.

- Svoju žrtvu je poznavao, jer je išao u školu sa njenom unukom. On je čak sutradan, posle zločina, najnormalnije otišao da posao - kaže izvor iz Apatina.

- Komšije su primetile taj auto kod njene kuće otprilike u vreme ubistva, uzeti su snimci sa kamera i ispostavilo se da je taj auto vozio P. B., koji živi u blizini žrtve i koji je školski drug njene unuke - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, kada je policija zakucala na vrata P. B. on je doživeo nervni slom.

- U njegovoj kući nađeni su krvava duskerica, farmerke i obuća. Ono što je posebno zabrinulo inspektore, jeste to što je on na svom telu imao tetovažu pentagrama, istog znaka koji je bio i na nožu kojim je izvršen zločin. Dodatno su se zaprepastili kada su u njegovoj kući pronašli određene predmete i crteže sa satanističkim simbolima - navodi izvor.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)