BOSA OTVORILA VRATA UBICI? Iz kuće u Apatinu u kojoj je starica (83) zaklana nestao i novac

J. L.

07. 03. 2023. u 22:06

MANjA svota novca, koja je nestala iz kuće, po još uvek nezvaničnim informacijama, bila je motiv svirepog ubistva Bosiljke M. (83) iz Apatina.

БОСА ОТВОРИЛА ВРАТА УБИЦИ? Из куће у Апатину у којој је старица (83) заклана нестао и новац

foto: J.L.

Starica je zaklana u svom domu u Ulici Save Kovačevića u ponedeljak u jutarnjim časovima. Kako su nam potvrdili u Višem javnom tužilaštvu u Somboru, reč je o razbojništvu sa smrtnim ishodom, što se kvalifikuje kao teško ubistvo.

- Policija intenzivno radi na rasvetljavanju okolnosti i pronalaženju počinioca ovog zločina - kažu u Tužilaštvu.

Bosiljka je ubijena nedugo nakon je njena unuka Ivana, sa kojom je odskoro živela, otišla na posao u fabriku.

- Kuća nije obijena, ali je cela ispretumbana, što govori da ubica očigledno nije pronašao onoliko novca koliko je mislio da ima u domu penzionerke. Verovatno je reč o nekome ko ih poznaje ili je čuo da je unuka nedavno prodala kuću i da imaju neki novac - rekla nam je jedna od komšinica. - Tačno je da je prodala kuću, ali ju je delila i sigurno nisu bile ne znam kakve pare. Živele su skromno, imale za ono najosnovnije.

Za staricu kažu da je bila krhka, dobra ženica koju život nije mazio. U proteklih desetak godina izgubila je muža, potom i sina i snaju. Ostala joj je samo unuka.

- Kažu da ima povrede na telu i da se borila sa napadačem. Strašno je to što se dogodilo, a još strašnije ako ga je poznavala i sama mu otvorila vrata - dodaje komšinica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)