"NOVOSTI" SAZNAJU: Pištolj kojim su ubijeni Đokići nađen u dimnjaku

J.Ć.

28. 10. 2021. u 20:30

DžONIĆ je policiji objasnio gde je sklonio oružje, pa je patrola sa Suzanom Džonić, njegovom suprugom, otišla do Aleksinca, ali je pribavljanje za istragu skoro najvažnije stvari, naišlo na neočekivane prepreke.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Пиштољ којим су убијени Ђокићи нађен у димњаку

Foto: Privatna arhiva i Pixabay

- Goran je kazao da je pištolj sakrio u dimnjak. Međutim, do oružja se nikako nije moglo prići jer ga je on nekako zavukao duboko u dimovodni kanal.  Zato je policija morala da potraži pomoć kolega iz Uprave za vanredne situacije. Oni u arsenalu svojim pomagala imaju i specijalne magnete, nezamenljive kod ovakvih intervencija. Ustupili su policajcima jedan od njih, pa je policija uspela da oružje izvuče iz dimnjaka i dostavi ga balističarima na veštačenje – navodi naš sagovornik upoznat sa ovim slučajem.

Zašto je Goran sačuvao predmet za koji je izvesno bilo da ga može osuditi, teško je objasniti. Upućeni u ovaj slučaj objašnjavaju da nije hteo da se odrekne oružja koje je imao u nelegalnom posedu, jer je i to prijalo njegovom egu.

- Zbog ubistva ne samo što se nije pokajao, nego se osećao jačim. Smatrao je da je sve prevario i da je nadmudrio policiju.  Postojala je realna opasnost da ponovo ubije nekog jer to što nije pokazao samilost ni za bratanicu, svedoči da nema nimalo savesti. Takvi ljudi smatraju da za njih ne važi zakon, da ih ne obavezuju društvene norme, te da su njihove želje i ciljevi dopušteni mimo svih skrupula – navodi naš sagovornik upoznat sa ovim slučajem.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Privođenje Suzane Džonić u policijsku stanicu na ispitivanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)