OPIJATI DOPRINELI NEZGODAMA: U Leskovcu sakcionisano 29 pijanih i drogiranih vozača

I. M.

01. 04. 2024. u 15:22

Pripadnici policije u Leskovcu su, u toku vikenda, alkotestirali 569 i sankcionisali 29 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

ОПИЈАТИ ДОПРИНЕЛИ НЕЗГОДАМА: У Лесковцу сакционисано 29 пијаних и дрогираних возача

Foto: I. Mitić

Dvadesetčetvorogodišnji vozač „fijata“ učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi kada je na njega, dok je upravljao vozilom sa 2,14 promila alkohola u organizmu i pod dejstvom kokaina, naleteo tridesetosmogodišnji muškarac koji je vozio traktor. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lakše su povređeni vozač i suvozač u „fijatu“.

Sedamnaestogodišnji vozač „golfa“ je, upravljajući vozilom sa 1,96 promila alkohola u organizmu sleteo sa puta i udario u ogradu jednog dvorišta, a zatim i u parkirani „audi“ u dvorištu.

Saobraćajne patrole u Leskovcu zaustavile su šezdesetdvogodišnjeg biciklistu sa 2,03 promila alkohola u organizmu, kao i vozače „audija“ (30), „pežoa“ (53), „folksvagena“ (43) i „audija“ (30) koji su upravljali vozilima sa 1,91, 1,56, 1,21 i 1,39 promila alkohola.

Takođe, iz saobraćaja su isključeni i devetnaestogodišnji vozač „sitroena“ (19), „audija“ (29) i „mercedesa“ (22) koji su vozili pod dejstvom kokaina, kao i tridesetčetvorogodišnji vozač „golfa“ koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola i benzodiazepina.

Policija je na teritoriji Vlasotinca zaustavila šezdesetdvogodišnji vozač „juga“ koji je vozio sa 2,05 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)