MORAMO DA UTVRDIMO NA KOJU STRANU JE OTIŠAO: Mama nestalog Novosađanina Vida Dinjaškog (25) za "Novosti"

Lj.P.

05. 10. 2023. u 14:10

JOŠ nikakvih informacija nemamo. Tražimo ga i dalje. Moramo da utvrdimo na koju stranu je otišao. To je kratko za „Novosti“ danas rekla majka Vida Dinjaškog (25), koji je nestao 3. oktobra u Novom Sadu, i za kojim se od tada traga.

МОРАМО ДА УТВРДИМО НА КОЈУ СТРАНУ ЈЕ ОТИШАО: Мама несталог Новосађанина Вида Дињашког (25) за Новости

FOTO: Privatna arhiva

Ona je nešto ranije, na svojoj Fejsbuk stranici objavila da još nemaju nikakvih novosti.

- Mnogo ljudi nam se obratilo sa željom da pomogne u potrazi za Vidom. Molimo vas da, ako imate vremena, pogledate oko svog doma, u svojoj ulici, na putu prema poslu ili prodavnici, lica prolaznika. Ako šetate Kameničkim parkom ili prirodom pored Dunava, po Fruškoj gori, obratite pažnju da li je Vid negde oko vas. Hvala vam - napisala je Ana.

Mole se građani da se jave najbližoj policijskoj stanici ukoliko imaju ikakvu informaciju.

Vid je nestao 3. oktobra, a poslednji put je viđen na Beogradskom keju oko jedan sat posle ponoći. Njegov nestanak policiji je prijavila devojka pošto se vratila u zajednički stan i nije ga zatekla. Od tada se ne javlja na telefon i ne odgovara na poruke. Poslednji kontakt sa devojkom imao je preko telefona, porukom u 20.41 sati. Nakon toga nije odgovarao na pozive i poruke. 

Porodica je ranije uputila apel građanima da ukoliko imaju bilo kakve informacije u vezi sa Vidovim nestankom, da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Vid je, podsetimo, sin poznatog tiktokera Marka Dinjaškog, koji se predstavlja na popularnoj platformi pod imenom "aliceinwonderbandserbia" i snima viralne klipove o ekologiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)