DIREKTOR POLICIJE VELJOVIĆ: Tražio da crnogorska policija ostane dosledna

Tanjug

30. 09. 2020. u 23:11

AKTUELNI direktor policije Veselin Veljović zatražio je od svojih lojalnih kadrova da ostanu dosledni državi Crnoj Gori bez obzira na to što se menja vlast i još se ne zna ko će biti budući šef policije, pišu podgoričke Vijesti.

ДИРЕКТОР ПОЛИЦИЈЕ ВЕЉОВИЋ: Тражио да црногорска полиција остане доследна

Ilustracija policija Foto AP

Prema saznanjima portala, sastanak je održan u jednom restoranu u podgoričkom naselju Zagorič, a da je uočeno prisustvo brojnih pripadnika policije u civilu i uniformi.

Veljović, je, međutim, na pitanje ekipe TV Vijesti negirao da je reč o sastanku, već o radno-svečarskom koktelu povodom Dana unutrašnjih poslova, 2. oktobra.

"Upriličili smo ga povodom Dana unutrašnjih poslova, kao što znate 2. oktobar je Dan unutrašnjih poslova. Ovo jeste bila jedna prilika da i svecano i radno proslavimo taj praznik da najodgovornije starešine iz svih krajeva naše države danas budu prisutne ovde", rekao je Veljović.

On je negirao spekulacije da će narednih dana podneti ostavku.

"Ne, niti ja niti moji saradnici nemamo nameru da podnosimo ostavke, radićemo svoj posao do kraja. A sve drugo što će uslediti u narednom periodu mora se odvijati u skladu sa Ustavom i zakonima naše države".

Vijesti navode da je sastanku prisustvovao i ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić, kao i predsednik Vlade Duško Marković, koji se u restoranu zadržao oko pola sata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!