"ĐUKANOVIĆ JE OBIČNA AGENTURA NATO-a!" Vučurović: "Setimo se šta je uradio kao član Vrhovnog saveta odbrane"

V. KADIĆ

03. 03. 2022. u 13:10

POSLANIK Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Jovan Vučurović kazao je za "Novosti" da se predsednik Crne Gore Milo Đukanović povodom najave slanja 120 vojnika na granice Ukrajine, ponovo nalazi u svojoj prirodnoj fazi "sluge zapadnih centara moći, kada naokolo nudi svoje usluge ne bi li se predstavio kao navodni faktor."

ЂУКАНОВИЋ ЈЕ ОБИЧНА АГЕНТУРА НАТО-а! Вучуровић: Сетимо се шта је урадио као члан Врховног савета одбране

Foto Novosti

- On u suštini i jeste obična agentura nekih država NATO, iako se ovde pokušavao prodati kao otac nacije, busao u grudi junačke i izigravao neku opasnost. Ovo je ta faza kada je spreman ponovo da izda i narod i državu da bi se dokazao nekim adresama i tada je najopasniji za Crnu Goru. Kao sto je protivno volji naroda uveo Crnu Goru u NATO, tako je očigledno spreman da bez razmišljanja, nezakonito i neustavno pokuša da pošalje pripadnike Vojske Crne Gore na razna ratišta pa i u Ukrajinu. Srećom, Strahinja Bulajić je svojim časnim i patriotskim potezom zaustavio da Crna Gora ponovo bude ponižena od strane predsednika CG i vlade - ističe Vučurović podsetivši da se bliži godišnjica NATO agresije na SRJ.

Foto: V. K.

- Valja se podsetiti sramne uloge koju je odigrao Milo Đukanović i koalicija koju je predvodio. Tada je, kao član Vrhovnog saveta odbrane, išao na noge onima koji su ubijali i rušili SRJ, sto je potez koji se ne pamti u Crnoj Gori koja je bila simbol junaštva i viteštva. Sve je ovo produkt činjenice sto se u Crnoj Gori nije desila demontaža bivšeg režima, pa umesto da odgovara za pljačku i uništavanje Crne Gore Đukanović se ponovo predstavlja kao neki faktor. DF neće dozvoliti da DPS i Milo Đukanović budu bilo kakav faktor u Crnoj Gori, oni moraju da budu kažnjeni za sve sto su uradili ovoj zemlji i njenim građanima - zaključio je Jovan Vučurović.

BONUS VIDEO:

MOLI SE BOGU I DRŽI SE RUSIJE: U Podgorici skup podrške bratskom narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)