HVALA PREDSEDNIKU VUČIĆU: Gojko Raičević uputio srdačne reči svima koji su mu pomogli u borbi protiv kovida

Novosti online

17. 08. 2021. u 20:38

GLAVNI i odgovorni urednik portala IN4S, Gojko Raičević, uspešno se oporavlja od komplikacija, koje su u jednom trenutku mogle biti fatalne po njegov život, a nastale usled obolevanja od virusa kovid 19.

ХВАЛА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ: Гојко Раичевић упутио срдачне речи свима који су му помогли у борби против ковида

Foto privatna arhiva

Urednik IN4S, jutros je izašao iz Batajničke kovid bolnice, i objavio status zahvalnosti svim prijateljima, porodici i građanima, a posebno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Njegov status prenosimo u celosti:

Dragi prijatelji,

I pored iskrene želje, nismo uvijek u mogućnosti da sačuvamo privatnost. U ovim vremenima, a otegla su se na duže od dve decenije, meni to nikada nije pošlo za rukom. Ne kajem se, jer to je bilo nužno i predstavljalo je deo mojih obaveza koje sam preuzeo davno.

Razlog mog obraćanja ovoga puta je specifičan i verovatno po prvi put sasvim ličan.

Konačno me je u zasedi sačekao kovid-19 i pored nastojanja da taj susret izbegnem. Ono što želim da naglasim je da sam u Beogradu zbrinut na najvišem medicinskom i stručnom nivou, nakon što sam po hitnoj proceduri prebačen avionom Vlade Republike Srbije.

Izražavam svu blagodarnost za brigu i podršku svima koji su se interesovali i ponudili svoju pomoć.

Sa posebnim poštovanjem naglašavam ljudski i prijateljski gest predsednika Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića, koji je po saznanju da sam hospitalizovan u podgoričkoj bolnici, da obostrana upala pluća ima tendenciju pogoršanja, kontaktirao moju suprugu Suzanu i hitno poslao po mene avion Vlade Srbije.

Ta reakcija me ljudski i prijateljski obavezuje da mu se i javno, u ime svoje porodice, moje dece i supruge, srdačno zahvalim.

Ipak, ova bolest nas je kroz primere bližnjih naučila da pojedinačna sposobnost i naša lična odvažnost ne znače mnogo. Nadam se, na kraju, da će i Srpski svet pobediti u borbi sa pandemijom, da ćemo se čuvati međusobno i da ćemo se radovati pre sreći nego nesreći drugoga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (19)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)