ZBOG PETARDI SE ZAPALIO AUTO NA PUMPI: Mladići bacali pirotehnička sredstva na vozila, pa izazvali eksploziju

M.S.

30. 12. 2020. u 13:43

ZBOG igre s petardama četvorice mladića na beniznskoj stanici, u Ulici Bertranda Rasela u Zemun polju sinoć oko 19.00 zapalio se automobil "fijat punto". Plamen je zahvatio deo automobila, a zahvaljujući pribranosti radnice, plamen je ugašeni i incident je prošao bez povređenih.

ЗБОГ ПЕТАРДИ СЕ ЗАПАЛИО АУТО НА ПУМПИ: Младићи бацали пиротехничка средства на возила, па изазвали експлозију

Privatna arhiva

Kako za "Novosti" prepričava događaj Nikola Đorđević, komunalni milicionar, koji se sinoć zatekao van dužnosti na benzinskoj stanici, nekoliko mladića bacalo je prirotehnička sredstva i uprkos, opomenama zaposlenih da to ne čine jer je opasno, nisu prestali.

- U jednom trenutku, dok je vozač "punta" izašao da natoči groivo, oni su bacili petardu ispod auto i nastala je eksplozija, a vatra zahvatila prednji deo vozila i prostor oko točilice - kaže Đorđević. - Radnica Mirjana M. je odmah regaovala uzela protivpožarni aparat i ugasila vatru kako se ne bi proširila. Mladići su se razbežali, ali sam uspeo da ih sustigenm i zadržim do dolaska policije. Doveli su u opasnost sve koji su se u tom trenutku nalazili na pumpi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

KOLUBARSKI MANEVAR 1914: Kako je penzioner postao vojvoda - riskantan potez Mišića kojim je nadmudrio austrougarsku vojsku