INVESTITOR DA NE NASTAVLJA SA RADOVIMA: Vesić se oglasio nakon novog protesta u Bloku 37

Novosti online

14. 07. 2021. u 20:29

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić pozvao je danas investitore da ne nastavljaju sa radovima na zgradi u Bloku 37. Zbog izgradnje novog objekta u tom delu Novog Beograda danas je organizovan protest građana.

ИНВЕСТИТОР ДА НЕ НАСТАВЉА СА РАДОВИМА: Весић се огласио након новог протеста у Блоку 37

Foto: Fejsbuk/Goran Vesić

- Žao mi je što je investitor zgrade u Bloku 37 nastavio radove uprkos dogovoru koji smo postigli u Skupštini grada Beograda da se ne gradi kao i da se ne protestuje dok ne pronađemo rešenje. Zato, radove nije trebalo nastavljati jer je to suprotno dogovoru koji smo postigli - napisao je Vesić na svom fejsbuk nalogu.

On je istakao da su se građani Bloka 37 žalili Ministarstvu građevine, saobraćaja i infrastrukture na postupak izdavanja građevinske dozvole.

- Upoznat sam da je Ministarstvo utvrdilo činjenice i uputilo rešenje Gradu Beogradu. Zahvalan sam Ministarstvu koje je reagovalo veoma brzo jer su razumeli značaj ovog problema. Čim dobije rešenje Grad Beograd nastaviće postupak koji će biti završen u najkraćem roku - navodi zamenik gradonačelnika.

On takođe poziva investitora da do završetka postupka ne nastavlja sa radovima.

- Građanke i građane iz Bloka Z7 pozivam da svoj stav, na koji imaju pravo, iskažu na miran i dostojanstven način. Da ostanu prisebni i da ne nasedaju na provokacije pojedinih političkih stranaka koje bi da na njihovom problemu skupljaju jeftine političke poene. Rešenje za ovaj problem kojim bi bili zadovoljni i Grad Beograd, i građani i investitor možemo samo zajedno da nađemo - zaključio je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba