Za leskovačku salu 60 miliona dinara

D. A.

13. 04. 2018. u 07:43

U Leskovcu se završava sportska hala započeta 2011. godine. Ministarstvo omladine i sporta odobrilo je 60 miliona dinara za završetak hale

За лесковачку салу 60 милиона динара

Foto D. Alihodžić

Ministarstvo omladine i sporta odobrilo je 60 miliona dinara za završetak sportske hale čija je izgradnja započeta 2011. godine. Ministar Vanja Udovičić istakao je prilikom posete da je Leskovac jedan od lidera kada je reč o školskom sportu i da su to pokazali u programu "Sport u školi", ali i na svim školskim takmičenjima kako ovde u regionu, tako i u celoj Srbiji.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović pohvalio se da su za nekoliko godina uložili 40 miliona dinara i da su napravili 16 igrališta. Istovremeno su pripremili svu tehničku dokumentaciju za nastavak izgradnje sportske hale.

- Ministarstvo sporta i omladine je do sada uložilo 54 miliona, a grad Leskovac tri miliona dinara i negde marta meseca 2013. godine je urađen prijem sa ovim grubim građevinskim radovima. Zahvaljujem Vladi Republike Srbije koja je odobrila 60 miliona dinara preko Ministarstva omladine i sporta da ovu halu u tekućoj godini probamo da završimo zavisno od vremenskih uslova - kazao je Cvetanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije