Tamara Savićević, ćerka legendarnog fudbalera Dejana Savićevića, venčala se proteklog vikenda u Crnoj Gori, a svadbi nije prisustvovao njen otac!


Ovo je izazvalo pažnju javnosti, kako u Crnoj Gori, tako i u Srbiji.


Spekulisalo se zašto Savićević nije bio na svadbi svoje mezimice, a sada je otkriveno da je razlog to što Tamara na svadbi nije želela da vidi svoju maćehu Jelenu Babić, sa kojom ne razgovora.


Ona je Savićeviću postavila uslov da je ne dovodi na svadbu, nakon čega je Dejan odgovorio da u tom slučaju ni on neće prisustvovati venčanju - prenose mediji.


I zaista je bilo tako, a kako izvor "Kurira" otkriva, Tamari nije bilo svejedno jer je vezana za oca, čije fotografije redovno objavljuje na društvenim mrežama.


Međutim, njegovu partnerku ne može da "smisli" i to znaju mnogi u Budvi.


Pročitajte i: "Nisam iz te priče": Oglasio se zet Dejana Savićevića, nakon što ovaj nije došao na svadbu svoje ćerke


Tamarin suprug Aleksandar Kapisoda, koji je profesionalni fudbaler, rekao je nakon što su ga mediji kontaktirali samo da ne želi da komentariše što se Dejan Savićević nije pojavio na svadbi.


- Molim vas, ja zaista nisam deo te priče i ne bih da komentarišem. Razumite me. Hvala vam na čestitkama, tačno je da smo se venčali - poručio je Dejov zet posle svadbe.