Poplave prete da se odloži meč u Novom Pazaru

N. I.

10. 03. 2016. u 20:10

Za sada iz časa u čas pratimo situaciju na teritoriji cele Srbije. Neizvesno je kada će Crvena zvezda putovati u Novi Pazar, rekao je direktor Superlige

Поплаве прете да се одложи меч у Новом Пазару

Novi Pazar vs Crvena zvezda

POPLAVE u Srbiji i najava vanrednog stanja na teritoriji cele zemlje ugrozile su i fudbal. Zajednica Superlige je već odložila subotnji meč u Lučanima koji je trebalo da igraju Mladost i Čukarički, a prema još nepotvrđenim informacijama odlaganje preti i u Novom Pazaru u kojem bi u nedelju od 13 časova domaćin trebalo da dočeka Crvenu zvezdu.


- Za sada iz časa u čas pratimo situaciju na teritoriji cele Srbije. Neminovno je bilo odlaganje u Lučanima čiji je teren bio do pre dva dana potpuno pod vodom, a sada je pod debelim slojem mulja. Dramatične informacije, potkrepljene fotografijama stižu i iz Novog Pazara, pa je i dalje neizvesno da li će se tamo u nedelju igrati derbi meč 26. kola - kaže Vlada Bulatović, direktor Superlige.


Moguće je da i da za vikend uopšte neće biti fudbala.


- Zamolićemo Ministarstvo sporta da dozvoli odigravanje domaće fudbalske Superlige bar na onim terenima kojima ne preti nikakva opasnost, jer je raspored takmičenja više nego zgusnut - zaključuje Bulatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije