Severina šokirala javnost: Sina su mi zlostavljali psihički i fizički, ne želi da se vraća u školu

Novosti Online

17. 10. 2019. u 14:56

Северина шокирала јавност: Сина су ми злостављали психички и физички, не жели да се враћа у школу

Severina Kojić Foto: M. Labudović

Pevačica tvrdi da učiteljice zlostavljaju njeno dete. Oglasila se i škola
PEVAČICA Severina Kojić na pres konferenciji iznela je teške optužbe na račun škole svog sina. Tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju. Iz škole su poručili kako se suzdržavaju komentara zbog dobrobiti deteta.

- Dešavaju mi se u životu jako teške stvari u odnosu na moj život s detetom i suprugom. Naime, u petak 11.10. u školi gde moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kada mojem suprugu, koji uredno sa mnom preuzima dete nakon nastave, iz škole nisu dali dete nego su ga učiteljice zaključale u školu, telesno i psihički su ga povredile i tako su ga držale puna dva i više sata - ovim rečima počela je svoje obraćanje na press konferenciji pevačica Severina Kojić (47) i dodala:

Pročitajte još: SEVERININ SIN KRENUO U ŠKOLU: Poseban dan u životu pevačice i njenog naslednika

- Iako po sudskom sporazumu moj suprug ima pravo preuzeti dete iz škole, svejedno su se direktorka škole, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, zajedno s ocem dogovorili da niko osim mene ne može preuzimati dete, tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao. Jedina sam majka koja ne može biti bolesna, naime ja sam im poslala i izvinjenje jer sam imala malu telesnu povredu na plesnoj probi i tako dalje. Do danas me iz te škole niko nije nazvao, dete mi ne želi ići u školu jer je doživelo veliku traumu. Mislio je da će celo vreme biti zatvoren u školi - nastavila je pevačica i ispričala situaciju koja se navodno dogodila.

- Vukle su ga za ruku, za ramena, za stomak, to sve imam i u lekarskom nalazu. I pretile su mu da će, ako se ustane sa stolice, jer je vikao da hoće kod Igora, dobiti batine. Čak su ga vlastitim telom sprečavale da izađe iz razreda. Tek nakon dva i po sata maltretiranja, direktorka koja se nije pojavila u školi, rekla je da je otac dao dozvolu da moj suprug preuzme dete - tvrdi Severina.

Kako kaže pevačica, ove informacije je morala javno podeliti:

- Ja sam jedina majka koja ne sme na Instagramu objavljivati fotke sina jer je moj bivši to rešio na sumnjive načine - tvrdi Severina.

Nazvali smo direktorku škole koja kaže da se suzdržavaju od svakog komentara zbog dobrobiti dece jer smatra da svako njihovo dete zaslužuje da ima spokojno, odnosno mirno detinjstvo.

Inače, celi ovaj niz optužbi dolazi uoči odluke suda oko starateljstva nad detetom. Ročište je zakazano za kraj novembra.

(24sata.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Tutumrak

18.10.2019. 07:55

@Zoran Skopje - A jesi li siguran da si bio u skoli? Nevraca se pise odvojeno...

друг Чабор

18.10.2019. 11:34

колико смо уживали у филму док сте га правили, толико смарате сад са тим како га одгајате...