VUČIĆ I BRNABIĆ U ČETVRTAK U BANJALUCI: Predsedniku Srbije će biti uručen ključ grada

S.M.

19. 04. 2021. u 15:16

DELEGACIJA Republike Srbije, predvođena predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, boraviće u četvrtak, 22. aprila, u poseti Republici Srpskoj, saopšteno je iz Kabineta predsednika Republike Srpske.

ВУЧИЋ И БРНАБИЋ У ЧЕТВРТАК У БАЊАЛУЦИ: Председнику Србије ће бити уручен кључ града

Foto: N. Skenderija

Tom prilikom biće održana sednica Veća za saradnju Republike Srpske i Republike Srbije, koje prati implementaciju Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama Republike Srpske i Srbije, na kome će biti analizirano ostvarenje dosadašnjih zajedičkih projekata i razmotreni planovi budućih projekata Srpske i Srbije, koji će biti realizovani kroz ovaj sporazum.

Tokom posete Republici Srpskoj predsednik Vučić i premijerka Ana Brnabić sastaće se sa predsednikom Republike Srpske Željkom Cvijanović, premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem i predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom. U okviru posete Republici Srpskoj, predsedniku Srbije biće uručeno priznanje Ključ grada Banjaluke, koje mu je dodelila Skupština grada Banjaluka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (32)

Milana

19.04.2021. 17:26

Republika Srbija i Srpska republika su jedna zemlja sa istim bratskim narodom ali nas dele granice.Raduje me snazenje srpskog nacionalizma i prijateljstva izmedju dve zemlje.

stevo

19.04.2021. 17:29

Republika Srpska uvek moze racunati na podrsku i pomoc Srbije.To se i nedavno videlo kada smo im isporucili vakcine,da smo uz njih u ovim teskim trenutcima

Ivana

19.04.2021. 18:59

Od velike važnosti za našu državu je da Srbija i Republika Srpska zaista grade dobre ekonomske veze hvala našem predsedniku na svemu što radi za našu državu i njene građane.Srbija se danas cela razvija.