ČLANOVI Srpske napredne stranke, direktor kancelarije za KiM Petar Petković, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, kopredsednica Stranke moderne Srbija Tatjana Macura, reagovali su na Proglas za odbranu Kosova koji su danas objavili Jeremić, lider Dveri Boško Obradović i drugi, a u kome traže da se mora insistirati na punoj reintegraciji Kosova i Metohije u ustavno-pravni poredak Srbije.

Stiven

04.10.2022. 17:31

Sami su se javili dobrovoljci za oslobođanje Kosova i Metohije. Samo da ne počnu da se vade na to imaju ravne tabane, slab vid ili da su žene.

Miki Zg

04.10.2022. 18:30

Smiješno ,tragično da Ljotićevac Boškić i Vuk Pozderac Jeremić izdaju Proglas za obranu Kosova ( ne znaju da je to AP KiM ).Tko im brani da već sutra oslobode KiM od albanskih terorista i Nato okupatora .Nisu mogli kada su bili na vlasti pa neka to učine odmah sada ???

Minja

04.10.2022. 18:46

Kasno Marko na Kosovo stiže. Kosovo kao jači oblik autonomije u okviru Srbije je moglo da se realizuje 1995. godine za vreme Dejtonskih pregovora o budućnosti BiH. Tada je to Milošević odbio.. Posle potpisivanja Kumanovskog sporazuma i proglašavanja nezavisnosti Kosovo je definitivno izgubljeno, a nepristajanje na rešenje srpskog pitanja na Kosovu po Aksisarijevom planu bio je još jedan kiks srpskuh vlasti. Sadašnja vlast zna da ne može pomoći Srbima na Kosovu i jedini problem je što ih stalno zamajava pričom kako se bori za njih. Svi mole boga da se desi čudo, ali čuda nema. Bilo čiji proglasi su zakasnela priča, a međusobni napadi lidera nekih stranaka je nešto najgore što se događa danas. Pa kakvu poruku šaljete Srbima na Kosovu. Nikome nije stalo do njih već do lične političke promocije. Treba da se sramite i jedni i drugi.

Meli

04.10.2022. 19:06

Kad presednik Vucic hoqe da mirnim putem reshi probleme javlaju se neki patrioti pa ga ili kopiraju na njega ili mu stvaraju probleme ovo je ili se zove bezobrazluk.

sale

05.10.2022. 01:09

kakav bezobrazluk,kad su bili vlast,ladno su ga dali,e sad kad je neko drugi na vlasti,aj da ga vracamo,a sve u cilju uzbunjivanja naroda,ne bi li se docepali opet vlasti,kao i petog okt...e malo teze.

Zoran

05.10.2022. 01:57

Posto ucesnici danasne deklaracije se slazu da Srbi na Kosovo zive tesko neka docu da zive sa nama da zajedno sa njim da obedimo Albance da ce da zive bolje u modernu Srbiju kada oni docu na vlast